Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-12, 22:38
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από snakepanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εννοητε οτι δεν θα βγαλεις το βιολογικο υλικο απο μεσα οσο θα εχεις τον ανθρακα,,γιατι λες οτι οταν τον βγαλεις τον ανθρακα θα [ αντικαταστήσω με βιολογικό υλικό.],αν δεν εχεις βιολογικο υλικο πως θα στρωσει το ενυδρειο σου.
Αν καταλαβα καλα φιλε.
Nομιζω οτι εννοει πως, οταν στρωσει θα βγαλει τον ανθρακα και θα προσθεσει στη θεση του εξτρα βιολογικο υλικο, περαν αυτου που θα εχει το φιλτρο εξ'αρχης. Αναφερει πως εχει 6 θεσεις το φιλτρο. Αληθεια πιο φιλτρο ειναι?

Προσωπικα οταν εστρωσα πρωτη φορα το ενυδρειο μου, ειχα ενα ξεχωριστο φιλτρακι εσωτερικο μονο με ανθρακα, που το αφησα οσο κρατησε και το στρωσιμο. Και εγω για να τραβηξει τις οποιες βρωμες απο ξυλο κλπ το εβαλα. Τωρα αν επηρεαζει δεν ξερω αν και δεν νομιζω. Απλα θα ηταν καλυτερο (εγω τουλαχιστον θα το εκανα ετσι) αν σου περισσευει κανενα φιλτρακι αλλο να το βαλεις μεσα μονο του με ανθρακα, μην ανοιγεις το φιλτρο μετα για να βγαλεις τον ανθρακα και σε αυτη την διαδικασια χαθουν τιποτα αποικιες βακτηριων μιας και ειναι που ειναι ευαισθητα θα ειναι και ανωριμο ακομα το φιλτρο.

Πως θα στρωσεις?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries