Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 20-03-12, 12:25
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

εκτος απτις παραμετρους του νερου της αλλαγης και το αν ειναι κοντα σε αυτες του ενυδρειου,εμενα μου ακουγεται πολυ μικρη η αλλαγη 22 λιτρα που κανεις.ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου και τι διαστασεις εχει?
μετρησεις κανεις?και τι βρισκεις?και τις αλλαγες καθε ποτε τις κανεις?ειναι ευαισθητα ψαρια.
δωσε για αρχη νουμερα σε NH4/NH3,NO2,NO3,πεσμας και λιτρα,ρουτινες κλπ,αλλιως θα μαντευουμε.

μπορει και να τυχαινει στο συγκεκριμενο ψαρι,αλλα συνηθως τα προβληματα θα τα δειξουν πρωτα τα ψαρια που ειναι πιο "αδυναμα". γεννετικα δηλαδη.αυτα ειναι και τα ψαρια που τις περισσοτερες φορες στη φυση θα πεθαινανε.οπως γινεται και στα ενυδρεια.δεν καταφερνουνε να ζησουν ολα τα ψαρια,επιζουνε τα πιο δυνατα.αυτο ισχυει παντου στη φυση.αυτα θα στρεσσαρονται περισσοτερο,θαναι πιο επιρρεπη σε ασθενειες κλπ.στο ενυδρειο ενα τετοιο ψαρι μπορει να ειναι "δεικτης" προβληματος καπου.

παντως 22 λιτρα αλλαγη μου φαινονται πολυ λιγα,εκτος αν εχεις 60 λιτρα ενυδρειο(αντε 80 βαρια).αλλα σε τοσα λιτρα ειναι λογικο να εχεις προβληματα με σκαλαρια.θελουν πολυ περισσοτερα.αν το ενυδρειο σου ειναι μεγαλυτερο και ειναι καταλληλο για σκαλλαρια,τα 22 λιτρα αλλαγη δεν ειναι τιποτα.σαν να μην κανεις αλλαγη ειναι.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01490 seconds with 10 queries