Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-03-12, 11:49
estilo Ο χρήστης estilo δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ευοσμος θεσ/νικη
Προεπιλογή

καλημερα 240lt ειναι.τωρα θα μου πεις σιγα τα αυγα...αλλα δεν ειχα το χωρο για μεγαλυτερο αλλα κυριως τα χρηματα για να το κανω κατοπιν παραγγελειας,ειναι λιγο περιεργο το μερος.εχει μεν μηκος περιπου 2 μετρα αλλα ειναι στενο 30 ποντους.και προτιμησα να ειναι λιγο πιο φαρδυ και αγορασα ετοιμο...ειναι 120χ40χ50.εβαλα μια ταβλα απο κατω και καλυψα τους 10 ποντους για να παταει πιο σταθερα.φυσικα δεν αρκει το μεγεθος αλλα εστω και ΛΙΓΟ παραπανω θα ανακουφιστει.θα βγει απο το κελι 33 το εξαγωνο που ζει μεχρι τωρα (και τελικα ουτε ξερω ουτε και θελω να μαθω ποσα λιτρα ειναι γιατι θα φρικαρω.απο τα λιγα που μου ειπαν πρεπει να ειναι λιγοτερο και απο τα 100lt που νομιζα)τελοσπαντων θα το εγκαταλειψει συντομα.τουλαχιστον αυτο ειναι μακροστενο οποτε θα μπορει να κινειται κατα μηκος ετσι οπως μεγαλωσε στο κλουβι κολυμπαει*(κουνιεται δηλαδη) στον τοπο ο καημενος.τωρα απο δω και περα χρειαζομαι καθοδηγηση...ελπιζω στη βοηθεια σας.
-------------------------
εχουμε και λεμε λοιπον.εβαλα οπως ειπα χαλικακι και 2 βραχακια.φαινεται πολυ αδειο.αν ομως πρεπει να μεινει αδειο μονο με το αγορακι θα βγαλω και τα βραχακια.προεχει η δικη του ηρεμια.το γεμισα με νερο εβαλα το αντιχλωριο και υγρο βιολογικο.και περιμενω.ξεθολωσε απο χτες το νερο.το φιλτρο που πηρα ειναι για 700lt την ωρα.βεβαια εχω και το παλιο.σκεφτηκα να το βαλω μεσα να βγαλω το σφουγγαρι και να το γεμισω με μακαρονοβακτηριδια(πως τα λενε?)γινεται αυτο που σκεφτηκα ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη estilo : 15-03-12 στις 11:49 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01325 seconds with 10 queries