εχω να κανω γερο update!
ξεκιναμε απο τα δυσαρεστα. Το moori το χασαμε.

. τα αλλα 2 δειχνουν για την ωρα υγειεστατα. στα caeruleus τωρα, τελευταια δεν μου τρωει ο αρσενικος. δεν ξερω γιατι, παντως ολο επιδυκνειεται στα μικρα θηλυκα (το ενα μικρο ειναι σιγουρα θηλυκο το αλλο δεν ξερω) αλλα μαλλον δεν!
Και χθες το μεσημερι τι να δω??
Ελεγα να μην τα ταισω χθες να δω αν θα φανε με μεγαλυτερη ορεξη την επομενη μερα. αλλα κοιταζω την μεγαλη θηλυκια (Μερκελ) και σαν να εχει ενα γρομπαλακι στο λαιμο. εχω δει φωτο απο μπουκωμενα θηλυκα αλλα αυτη ειναι λιγο οχι πολυ. και ολο ετσι κουνουσε λιγο το λαιμο της σαν να τον τακτοποιουσε.
ΛΕω λες να ειναι μπουκωμα? τοσο μικρο? Λεω κατσε να ταισω να δουμε θα φαει? Αυτη στην ουσια ετρωγε σχεδον ολη την τροφη! νομιζα οτι θα σκασει πια. και ριχνω τροφη και δεν την αγγιξε παιδια! καθολου. Δεν μπορει μπουκωμενη ειναι ετσι?
θα σας βγαλω και μια φωτο να δειτε.
να πω και κατι ακομα? πως να το πω τωρα... μην με παρεξηγησετε ... αλλα το χμ χμ "πιπι" της ηταν λιγο ερεθισμενο. ψιλο ειχε πεταχτει εξω.
Κριμα που δεν το ειδα να συμβαινει (αν συνεβη) αλλα θα ηθελα να ηξερα με ποιον πηγε. Αυτη κυνηγουσε τα παντα και ακομα τα κυνηγαει δηλαδη.