Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 05-03-12, 18:39
xristosdim Ο χρήστης xristosdim δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 02-03-2012
Περιοχή: patrai
Μηνύματα: 4
Προεπιλογή

Καλησπερα σας συγνωμη που αργησα να σας απαντησω αλλα λογο δουλειας και υποχρεωσεων δεν μπορουσα.Καταρχας σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και της αποψης που εχετε.Το γαλαζιο φοντο θα μπει οπως και θα μπουν και αλλα ψαρακια οπως και το yellow tank.Σιγα σιγα ομως δεν με βιαζει καθολου,εχω μεγαλη υπομονη και πλεον ειμαι σχολαστικος για το τι κανω στο ενυδρειο.
Kostas 82 ειχα ανεβασει φωσφορικα γιατι ειχα μετακομιση και το συστημα ολο οσπου να συνελθει περασε καιρος τωρα οκ. Οσο για τα κοραλακια το εχω στα υποψην μου. και για την αντιστροφη οσμοση την εχω και απο εκει μπαινει νερακι αλλα παρελιψα να το αναφερω.Για τον κυκλοφοριτη καλο ειναι απο αποψης δικιας μου και εμπειριας γιατι υπαρχουν πολλα σημια νεκρα που θελουν κυκλοφορια,οσο για τα ψαρακια δεν ανυσηχω καθολου της εχουν βρει της κρυψωνες τους δεν τους ενοχλει και πολλυ.
Samian οποτε ερθεις πατρα κερναω καφεδακι που αλλου μπροστα στο ενυδρειο. και προς φυγη παρεξηγηση για ολους το λεω αυτο το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους χομπιστες του ειδους μας,αλλα μου αρεσε ο σχολιασμος που εκανε ο samian.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,22896 seconds with 10 queries