Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 05-03-12, 14:18
Το avatar του χρήστη anonymous20
anonymous20 Ο χρήστης anonymous20 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 28-02-2011
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος Αττικής
Μηνύματα: 20
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αντιχλώριο χρειάζεται πάντα σε περίπτωση που προσθέτεις νερό από τη βρύση, αλλιώς το χλώριο του νερού της ΕΥΔΑΠ θα σκοτώνει τα βακτήρια του φίλτρου σου και δημιουργεί πρόβλημα και στα ψάρια.

Nitrivec ξίτριβεκ και λοιπά σκευάσματα δε θα πω ότι είναι άχρηστα, θα πω απλά ότι δεν τα χρειάζεσαι.

Από εκεί και πέρα οι οδηγίες για το στρώσιμο είναι σαφείς. Ρίχνεις καθαρή αμμωνία όπως λένε οι οδηγοί, μετράς περιμένεις και όταν είναι έτοιμη η βιολογία σου βάζεις ψάρια. Αν δε χρησιμοποιήσεις αμμωνία μπορείς να το κάνεις ρίχνοντας τροφή, μέρος της οποίας γίνεται αμμωνία και είναι παρόμοιος ο τρόπος. Αν βιάζεσαι ζητάς μπόλι.

Δηλαδή σου λείπουν μόνο τα σημαντικότερα! Επίσης οι "φυσιολογικές τιμές" ως έκφραση δε λέει τίποτα επί της ουσίας, νούμερα να λες.

Τεστ θα βρεις σε κατάστημα με ενυδρειακά προϊόντα (είτε φυσικό είτε eshop είτε ebay), όπως και όλα τα άλλα που αγοράζεις για το ενυδρείο σου.

Επίσης, λίτρα και διαστάσεις ενυδρείου και τι κιχλίδες θες να κρατήσεις;
αυτό με το μπόλι μου ακούγεται πολύ καλό να πω την αλήθεια αλλά δεν έχω καπιον που να ασχολείται να ζητήσω όταν λέω φυσιολογικές ενοω ότι στο τεστ επάνω έχει ενδιξη με χαμόγελο στα φυσιολογικά επίπεδα τώρα τις ακριβείς τιμες θα τις αναρτήσω κάποια στιγμή γιατί τώρα δεν τα έχω. τα λίτρα μου είναι 180 και περίπου 1.20 x 50εκ το είδος λέγεται Pseudotropheus saulosi αλήθεια είναι εύκολο να το βρω στο εμπόριο ?
αν σου είναι εύκολο να μου γράψεις με μια σειρά τα σωστά επίπεδα φυσιολογίας του νερού για το συγκεκριμένο είδος ουτοσωστε να προσπαθήσω να τα ρυθμίσω σωστά μόνος μου.

σε όλα τα υπόλοιπα με κάλυψες σε ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01675 seconds with 10 queries