Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 02-03-12, 11:18
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sailor247 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας φιλοι μου!!!Μετα απο το στρωσιμο του ενυδρειου(με ετοιμα βακτηρια,μπολιασμα και χρυσοψαρα)αγορασα μερικα ψαρακια και θα ηθελα την γνωμη σας.Λοιπον εχω.α.6 guppies,β.1 ακτινογραφια,γ.1 cherry barb,δ.1 γλυφτη,ε.1 red eye.Τι λετε για αυτην την συνθεση?
Ψαροσυνθεση:
Για τα ψαρια που εχεις (και για να μην γραφουμε ολοι μαζι και χαθεις στη μεταφραση) μπορεις να διαβασεις πληροφοριες για το καθενα εδω:
Knowledge Base - Seriously Fish
Badman's Tropical Fish
Fish: Search FishBase
PlanetCatfish • Search Page
Κανε διασταυρωση πληροφοριων, κατεληξε σε ενα συμπερασμα απαιτουμενων συνθηκων για καθε ειδος (pH GH θερμοκρασια στησιμο διακοσμησης, ροη νερου, διατροφη κλπ) και μετα απεκλειε οτι ειδος δεν ειναι καταλληλο για το μεγεθος του ενυδρειου σου ή για το νερο που χρειαζονται και που μπορεις να τους παρεχεις (για αυτο μετρας το νερο της βρυσης σου για να ξερεις τι νερο μπορεις να παρεχεις αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να επεξεργαζεσαι το νερο και να ρυθμιζεις τις παραμετρους του πχ με τυρφη, ΑΟ για να το μαλακωνεις ή αντιθετα μεταλλικα αλατα, σοδες κλπ για το σκληρυνεις).
Απο αυτα που θα μεινουν, επελεξε αυτα που μπορουν να συμβιωσουν και ειρηνικα μεταξυ τους, αν δεν μπορουν, επελεξε το ειδος που σου αρεσει περισσοτερο και βρισκεις αλλους συμβατους συγκατοικους (αν υπαρχουν).


ΥΓ τα ζουμακια pH down κλπ οποιος τα χρησιμοποιει, συνηθως "διορθωνει" για λιγο (1-2 μερες) το πεχα του και χαλαει αλλα (πχ PO4).
Η ελλειψη σταθεροτητας πεχα (μιλαμε για σταθεροτητα δεκατων της μοναδας και συνεχως) ειναι παραγοντας αποτυχιας (δλδ ασθενειων εως θανατων)

ΥΓ2 Σου ξεφυγαν ακομα μερικες μεθοδοι στρωσιματος
Για σιγουρια τα εκανες ολα μαζι?
Τα χρυσοψαρα που κολλαγανε?
Ψαρια ειναι οχι, σκευασματα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01689 seconds with 10 queries