Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 02-03-12, 01:30
Χρηστος Ζ. Ο χρήστης Χρηστος Ζ. δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2012
Περιοχή: Αλιαρτος Βοιωτιας
Μηνύματα: 1.220
Προεπιλογή

λοιπον, ο γλυφτης ειναι το gyrinocheilus aymonieri, σε μικρη ηλικια ολα καλα και θα σου καθαριζει και τις αλγες, οταν μεγαλωσει ομως θα αρχισουν τα προβληματα, γιατι γινεται πολυ επιθετικος και σταματαει να τρωει αλγη.
η ακτινογραφια που λες ειναι ασιατικο γατοψαρο και θελει και αυτο να ζει σε κοπαδι. παραπανω πληροφοριες δεν ξερω να σου δωσω για αυτο το ψαρι γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου. εχω την εντυπωση οτι ζει σε ποταμια με καπως πιο χαμηλες θερμοκρασιες 20-24 βαθμους (διορθωστε με οι πιο εμπειροι).
red eye tetra, κοπαδοψαρο που ζει και αυτο σε ****** και οξινα νερα.
οπως καταλαβαινεις εχεις λαθος ψαροσυνθεση και θα σου συνιστουσα να δωσεις τα ψαρια πισω στο μαγαζι και να ασχοληθεις για αρχη με ζωοτοκα που ειναι και πιο ευκολα. οταν αποκτησεις την εμπειρια και θα εισαι σε θεση να παιζεις με τις τιμες του νερου μπορεις να βαλεις οτι ψαρι θελησεις.
απλα, αν παραμεινεις με την τωρινη ψαροσυνθεση θα απογοητευθεις γρηγορα.
και κατι αλλο, αλλαξε τα πλαστικα φυτα με αληθινα.
ελπιζω να μην απογοητευτηκες.
αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με το χομπι, πρεπει να αρχισεις να αγοραζεις και τεστ για τις πιο βασικες παραμετρους του νερου, gh-kh-ph-αμμωνια/αμμωνιο-no2-no3. στρωσιμο ενυδρειου χωρις να κανεις τεστ και να βαζεις ψαρια απο τη μια στιγμη στην αλλη ειναι ρισκο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,04252 seconds with 10 queries