Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-12, 16:08
OlgaM Ο χρήστης OlgaM δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη, Νέα Παραλία
Προεπιλογή

Συμπληρωματική παρατήρηση: Πριν την μετακίνηση της δεύτερης και τελευταίας παρτίδας μικρών ( 22 των αριθμό ) - λίγο πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα δηλαδή ( 15 μέρες πριν περίπου ), ένας παράγοντας επιτάχυνε την ως άνω απόφαση να τα απομακρύνω:
Οι γονείς τους ξαναγέννησαν και ξαφνικά άρχισε ανήλεο κυνηγητό των μικρών από τους γονείς - γεγονός που τα στρέσσαρε υπερβολικά. Τα μικρά πλησιάζαν τους γονείς και αντί να έχουν τη "συνήθη" μεταχείριση από αυτούς, οι γονείς τα κυνηγούσαν με μανία μακρυά από τα καινούργια αυγά. Με το που έγινε αντιληπτό αυτό από τα υπόλοιπα σκαλάρια, δηλαδή ότι έχασαν τα μικρά την προστασία τους, "ξεσάλωσαν" και αυτά και τα κυνηγούσαν επίσης. Υποθέτω ότι αυτή η αύξηση του στρες έριξε το ανοσοποιητικό τους και τα έκανε ακόμη πιο ευαίσθητα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janickrules Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν ειναι καλα τα νιτρικα.συμφωνω!
και 25 δεν ειναι λιγα!
μια λυση ειναι να βαλεις κι αλλο κερατοφυλλο (απο υγειες ενυδρειο φυσικα) καθως θα τραβηξει αρκετα!

η αποψη μου παντως ειναι πως βαζοντας καινουρια ψαρια,ρισκαρες την ισοοροπια του ενυδρειου σου...
ολοι μας το παθαμε εστω μια φορα!
η καραντινα ειναι η μονη λυση!

ΥΓ:και τα παραπανω νιτρικα που εγραψες στην αρχη,δεν νομιζω να εδρασαν τοσο γρηγορα...
τα νιτρικα γενικα δεν ειναι τοξικα,αλλα ενοχλουν τα ψαρια μας και σε μακροχρονια εκθεση προκαλουν θανατους..

μακαρι να βρεις λυση γρηγορα και ελπιζω η χορηγηση φαρμακου να ηταν τελικα σωστη!
εχε επισης στο νου σου την βιολογια τωρα που εβαλες φαρμακο!

Έτσι φαίνεται, τη ρίσκαρα και βαράω το κεφάλι μου τώρα... Ευχαριστώ πολύ, είμαι "πάνω" από το ενυδρείο να δω τι επίπτωση θα έχει η θεραπεία, να' στε καλά για τη βοήθεια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 24-02-12 στις 16:08 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01388 seconds with 10 queries