Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-02-12, 22:13
Το avatar του χρήστη Ektorakos
Ektorakos Ο χρήστης Ektorakos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γλυκα Νερα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas78 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικο τα συγεκριμενα ψαρια δεν ειναι mbounas αλλα haps.βεβαια εχω διαβασει παρουσιαση μελους που τα ειχε με λαμπιντο και αλλο ενα χαρεμι mbounas(δεν θυμαμαι ποιο) σε ενυδρειο σαν το δικο σου και ολα ηταν οκ.το θεμα ειναι να σου βγουν 1α και 2θ.
μια φιλικη συμβουλη (το εχω κανει και εγω αρκετες φορες),οταν ειναι για ψαρια καλυτερα να εισαι κατασταλαγμενος απο πριν τι θα ηθελες να παρεις γιατι αλλιως περνεις οτι βρισκεις χωρις αυτο να σημαινει κατι για την επιλογη σου και ελπιζω και να μην παρεξηγηθω
,

Κωστα τι να σε παρεξηγησω. συμφωνω. εγω δεν θα τα εβαζα. αλλα το ενυδρειο δεν ειναι μονο δικο μου βλεπεις

το ξερω οτι δεν ειναι mbuna. το ξερω οτι το ψαρι θελει χωρο για κολυμπι. εγω το εχω τιγκαρει στην πετρα! τα πηρα μικρα και βλεπουμε. εγω αυτο που θελω ειναι να υπαρχει χαλαροτητα στο ενυδρειο. αυτα τα κακομοιρα δεν μπηκαν ποτε σε σπηλια στο ενυδρειο. ολο εξω καθονται. τα αλλα τα περιτρυγυριζουν διαρκως και τα εχουν υποχρεωσει να καθονται το ενα πανω στο αλλο σε μια γωνιτσα. αν συνεχισει αυτο θα τα δωσω
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,08353 seconds with 10 queries