Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-02-12, 15:14
Το avatar του χρήστη kixlidatos
kixlidatos Ο χρήστης kixlidatos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαντορινη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georot1981 Εμφάνιση μηνυμάτων
παμε στις πιο ουσιαστικες ερωτησεις...10ν τι θερμοστατη χρειαζεται ενα τετοιο ενυδρειο παντα σε περιπτωση που βαλω φροντοζες..(η μηπως τελικα δε χρειαζεται μιας και θελει χαμηλες θερμοκρασιες?)..Ζουν σε 30 μετρα βαθος και,οποτε θελουν γυρο στιους 23 βαθμους,οποτε θελεις μια 300αρα,παρε τζαγκερ2ον τα φιλτρα που ειχα στο προηγουμενο ενυδρειο μου κα ιανακυκλωνανε 2000λτ την ωρα ειναι καλα?Στην αρχη ειναι καλα,αλλα αργοτερα θα βαλεις αλλο ενα τετοιο
3ον τι αλλαγες νερου κανεις και καθε ποτε?Εγω κανω καθε εβδομαδα το 40% γιατι ειναι μεγαλα,σεσενα εξαρτατε απο τα νιτρικα σου,αλλα να κανεις καθε 15 τουλλαχιστον4ον ποσο κοστιζουνε οι φροντοζες οταν ειναι μικρα?Η απλε γυρο στα 15 3υρο,η ζαιρ 40+ ευρο5ον μεχρι ποσες ενηλικες σηκωνει ενα τετοιο ενυδρειο και αν μπορει να βαλεις κανενα ακομα μικρο ψαρι?Το προβλημα ειναι ,οταν ειναι μικρα ,δεν ξεχωριζει το φυλο,οποτε θα παρεις 10 ατομα,και θα κρατησεις 2 αρσενικα και 6 θηλυκα5ον καμια φωτο απο το δικο σου εχεις για να το χαζεψω?
Μπορεις να βαλεις τους καλβους,αλλα αν τους βαλεις να ειναι οι μαυροι,γιατι ειναι ομορφοτεροι
Τωρα ειμαι Αθηνα,μολις κατεβω κατω θα στα δειξω
Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους
Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ
Africa γιατι ετσι μαρεσει
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01308 seconds with 10 queries