Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 29-01-12, 21:57
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Χρηστος Ζ.> καλυτερα να παρει τα τεστ μαζι του (ενα φορητο ph-μετρο και μπουκαλακια για kh-gh) γιατι αποκλειεται να καταφερει να φερει δειγματα, ποσο μαλλον πολλα δειγματα που ειναι και προτιμοτερο, και να καταγραψει σε ενα χαρτι τα δεδομενα. Επισεις καλο θα ηταν να φερει και μερικες φωτος για να το χωνεψουν μερικοι το τι σημαινει "λακουβες" (σε περιπτωση ξηρασιας οντως δημιουργουνται λακουβες, οι οποιες εχουν διαμετρο εκατονταδες μετρα αλλα σε σχεση με τον ορυζονα ειναι οντως ρηχες λακουβες). Εκ πειρας θα σου πω οτι στα περισσοτερα νερα δε θα μπορεσει να μετρησει καθολου kh. (εχω παρει εκατονταδες μετρησεις προσωπικα σε παρα πολλες περιοχες της Ν.Α. Ασιας οπου πηγαινω πολυ τακτικα) αυτο δεν ξερω αν ειναι πραγματικο ή αν τα τεστ δε μπορουν να δουν kh για καποιο λογο σε αυτου του ειδους τα νερα... (αν τεσπα υπαρχει κατι που να επηρρεαζει τα τεστ μας)
Εγω προσωπικα συνηθως επαιρνα τεστ της sera. Ας δοκιμασει με αλλες μαρκες καλυτερα μηπως καταφερει να εχει καλυτερη μετρηση.

kgf12345> δεν εχει παρα να κανεις ενα πειραμα, βαλε για λιγες μερες ενα μονομαχο σε 30 λιτρα και παρατηρησε τη συμπεριφορα του, και μετα βαλτον σε 50-60 και πανω και ξαναδες. Αν δεις "το ιδιο ψαρι" τοτε οι "μπιμπελο-ενυδρειαδες" εχουν δικιο. Αν οχι δεν εχει νοημα να αναμασαμε το ποσο λιγα λιτρα θελει για να ειναι καλα ενας μονομαχος. Οπως ολα τα ψαρια του κοσμου θελει κι αυτος ΠΟΛΛΑ περισσοτερα απ οσα προτεινουν οι πετσοπαδες, και συν την ιδιεταιροτητα του να ΑΠΑΙΤΕΙ ενα ζωτικο χωρο περιπου 0.5 τ.μ. τα οποια τα θελει ως βασιλειο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01465 seconds with 10 queries