Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 02-12-04, 13:13
Το avatar του χρήστη Gorgi
Gorgi Ο χρήστης Gorgi δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-07-2004
Περιοχή: Αθηνα - Εξάρχεια
Μηνύματα: 287
Προεπιλογή

Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά η απορία μου παραμένει...

@ netblues Το μπουκάλι ήταν σφραγισμένο και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ξεθυμάνει...το κατάλαβα και από την μυρωδιά η οποία μου έκαψε το οτορυνολαρυγγικό σύστημα, και ναι είναι σαν υγρό σαπούνι στην υφή.
Όσο για την ποσότητα απλά δεν είχε μικρότερο μπουκάλι και αν είχα το ενυδρείο των 100.000 λίτρων τότε το σπίτι μου θα ήταν το club του Συλλόγου οπού θα μαζευόμασταν για συναντήσεις και θα ρίχναμε και καμιά βουτιά μέσα (πολύ θα γούσταρα BTW)
Το κόστος ήταν 18 € αλλά δεν ξέρω να σου πω για την ποιότητα, πάντως αν σε ενδιαφέρει πολύ μπορώ να κοιτάξω στην ετικέτα ή ακόμα καλύτερα να την βγάλω μια φωτο και να την ανεβάσω να την δεις.

@ Lasal. Γιατί πολύ απλά σε 4 φαρμακεία που ρώτησα δεν είχαν διάλυμα αμμωνίας 25% και ο Μπακάκος ήταν αρκετά κοντά μου.

Τώρα βεβαία αφού το Σάββατο έριξα το κομμάτι τα κοκκινοσκούλικα έφτασε την Τρίτη το απόγευμα η αμμωνία στα 10mg/lit. οπότε και έριξα μέσα 20 mg StressZyme και έστυψα και το σφουγγάρι από το 20λιτρο που έχω οπότε πιστεύω ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία του στρωσίματος.

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας και αν κάποιος μπορεί να υποθέσει το γιατί δεν μετρούσε το τεστ το διάλυμα της αμμωνίας ευχάριστως να το συζητήσουμε.
__________________
Γιώργος




Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01424 seconds with 10 queries