Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #30  
Παλιά 29-01-12, 16:26
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
ΥΓ2 Ειναι μυθος οτι πρεπει να αλλαξει το DNA του οργανισμου, για να προσαρμοζεται σε διαφορετικους παραμετρους. Δεν μλαμε για μεταλλαξη.
Οχι, η προσαρμοστικοτητα δεν ειπα οτι σημαινει μεταλλαξη αλλα ειναι κανονας να επιβιωνουν οι πιο ευελικτοι προσαρμοστικα οργανισμοι.
Αυτο που τονισα ειναι οτι η ευγονικη δεν εφερε καποια μεταλλαξη, οποτε το οτι εμαθε το ειδος να προσαρμοζεται δε σημαινει πως "ξεχασε" τις συνθηκες που ειχε σε αγρια κατασταση.


Οι βιοτοποι των splendens ειναι συνηθως ορυζωνες, και προσωπικα εχω επισκευτει παρα πολλους και εχω παρει δειγματα σχεδον σε ολες τις περιοχες της Νοτιοανατολικης Ασιας (Ταιλανδη, Μιαμαρ, Μπαγκλαντες, Μαλαισια , Φιλιππινες, Ινδονησια ειναι μερη που εχω μεινει αρκετα και επισκεπτομαι πολλυ τακτικα και παντα εψαχνα τις συνθηκες που ζει ενα απο τα πιο αγαπημενα μου ψαρακια)
Το ph εκει ειναι πραγματικα πολυ χαμηλο και παιζει κοντα στο 5, και αυτο που δειχνει πιο παραξενο -και που δεν πολυτολμω να εξομοιωσω- ειναι πως τις περισσοτερες φορες οσο κι αν ακουγεται παραξενο με τα τεστ που μετραμε εμεις το kh ειναι ανυπαρκτο σε αυτα τα νερα (η τεσπα τοσο χαμηλο που δε μπορει να μετρηθει)...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01363 seconds with 10 queries