Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 29-01-12, 13:40
Το avatar του χρήστη Χριστόφορος Μίχας
Χριστόφορος Μίχας Ο χρήστης Χριστόφορος Μίχας δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 24-01-2010
Περιοχή: Περισσός
Μηνύματα: 622
Προεπιλογή

Εχω παθει το ίδιο. Αν δείς το ποστ "Τόσο ξαφνικός θάνατος" Δυστυχώς μερικές φορές δεν είναι φανερές οι αιτίες μιας αρρώστειας, ούτε και φαίνεται να υπάρχει αρρώστεια μέχρι να χαθει ένα ψάρι. Στην απορία αυτή μου είχε απαντήσει κάποτε ο PachM σε άλλο φόρουμ λέγοντας τα εξής:

"Όπως σε όλους τους ζώντες οργανισμούς έτσι και στα ψάρια οι ταλαιπωρίες του οργανισμού συσσωρεύονται και κάποια στιγμή δυστυχώς καταπονούν τόσο τον οργανισμό που αυτός καταλήγει.
Μια λοιπόν από τις πιθανότητες είναι η περίπτωση όταν το ψάρι γεννήθηκε και μεγάλωσε με "ειδικές τροφές ταχείας ανάπτυξης" να δημιουργήθηκαν διάφορα προβλήματα στον οργανισμό του τα οποία να οδήγησαν στον σταδιακό εκφυλισμό εσωτερικών οργάνων που δυστυχώς είχαν αυτή την ατυχή κατάληξη."


Ενδέχεται δηλ να είχε το ψάρι κάποιο εσωτερικό πρόβλημα που δεν γνώριζες, ούτε και το προκάλεσες εσύ. Εχεις λοιπόν απόλυτο δίκιο που ζητάς ψάρια απο αναπαραγωγές χομπιστών. Εμένα και τα δύο ψάρια που είχα αγοράσει απο πανηγύρι όταν πρωτοξεκίνησα το χόμπυ, έζησαν 2 χρόνια και τέλος! παρά το ότι τους προσέφερα γρήγορα τις καλλίτερες συνθήκες και δεν είχαν ποτέ ενδείξεις ασθένειας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01745 seconds with 10 queries