Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-12, 13:14
Το avatar του χρήστη zak
zak Ο χρήστης zak δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ηράκλειο, Κρήτης
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην zak Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην zak Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην zak Send a message via Skype™ to zak
Προεπιλογή Κατασκεύη Nano

Λοιπόν...
μου κόλλησε μετά από μια παρουσίαση που έκανε ενα παλικάρη εδώ ... να φτιάξω ένα nano reef.
Άρχισα λοπον να συγκεντρώνω το τι θα χρειαστώ.
Κατάληξα σε έπιπλο που θα φτιάξω εγώ. Και λέω να πάω σε μια τέτοια έτοιμη λύση για την γυάλα. (είτε 30χ30 είτε λίγο μεγαλύτερο)
Έχω μιλήσει με το κατασκευαστή και θα μου κάνουν όποια τυχόν μετατροπή ζητήσω όπως επίσης να είναι στεγανό.
Με τα μεταφορικά του έρχεται στο Ηράκλειο με τελική τιμή (στεγανό) 45€ όλα μέσα (συν του αν ζητήσω κάποια μετατροπή).
Λογικά θα τους ζητήσω να κάνουν πατούρες στην ανοιχτή πλευρα και να κόψουν ένα έξτρα κομμάτι που θα χρησιμέψει ως προστασία απο υδρατμούς κλπ.

Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής.
Δνε έχω καταλήξει ακόμα αν θα το κάνω γαριδαδικο με μοσσ ή ριφ με μια ανεμονα και ενα κλόουν. Οπότε ρωτάω.
Θα ήταν καλύτερα να βρω ένα κρεμαστό εξωτερικό φιλτράκι ή να πάρω κάνιστρο?
Προσωπικά θέλω να αποφύγω το κάνιστρο για να γίνει όσο πιο μαζεμένο από σωλήνες γίνετε.

Επίσης στο θέμα του φωτισμού σκέφτομαι να βάλω μέσα λεντοταινία. Λογικά... με μια του μέτρου θα κάνουμε δουλειά τι λέτε?

Αυτά.. περιμένω προτάσεις.

υ.γ. Το εγχείριμα θα το βάλω μπροστά μετα το πάσχα.

μη ρωτάς αν δε θέλεις να ξέρεις.....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01295 seconds with 10 queries