Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-12, 02:33
Το avatar του χρήστη Psytrancer
Psytrancer Ο χρήστης Psytrancer δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Σαντορινη
Προεπιλογή

Το μειγμα κραταει αναλογα την δοσολογια (μαγεια κ ζαχαρη). ΠΧ:
Σε μπουκαλι 2 λιτρων με 3 ποτηρια ζαχαρη κ 1 κουταλακι του γλυκου(κοφτο)μαγεια το μειγμα θα κρατησει περισσοτερο(μεχρι 3 βδομαδες λενε-εγω ακομα δεν εχω ασφαλη συμπερασματα να σου πω) αλλα δεν θα ειναι τοσο 'δυνατο' οσο αν εβαζα πχ ενα κουταλακι του γλυκου για καθε ποτηρι.οπου το μειγμα θα διαρκουσε λιγοτερο μιας κ η μαγεια θα καταναλωσει την ζαχαρη ποιο γρηγορα.***

Πρεπει να πειραματιστεις λιγο για να βρεις 'την χρυση τομη' μιας κ η καθε μαγεια εχει διαφορετικα αποτελεσματα αν δεν κανω λαθος.

Το καθε ειδος ξυλου εχει διαφορετικη πυκνοτητα αρα χρειαζεται κ τον αναλογο καιρο για να βουλιαξει... Επισεις τα ξυλα τα περιχυνουμε με βραστο νερο για να τα αποστειρώσουμε.Τα αφηνουμε στο νερο για καιρο για να βουλιαξουν ή αν δεν θελουμε το black water που εχει ως αποτελεσμα αν αφησουμε τα ξυλα να βουλιαξουν μεσα στο ενυδρειο μας......

Προσοχη: Το μειγμα σε μικρα ενυδρεια (50-60 λιτρων) μπορει να αποβει μοιραιο αν η δοσολογια σε μαγεια κ ζαχαρη 'ξεφυγει'! Εγω σαν 'οριο' εχω-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΩΣΤΟ 100%- το ενα ΚΟΦΤΟ κουταλακι μαγεια ανα καθε ποτηρι ζαχαρι(ποτηρι του νερου-[0.25λ αν δεν κανω λαθος])Υπαρχουν πολλα θεματα στην κατηγορια diy που μπορεις να διαβασεις περι αυτου κ να σχηματισεις γνωμη μονος σου αναλογα με τις απαιτησεις σου...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01334 seconds with 10 queries