Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #86  
Παλιά 24-01-12, 22:35
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Βασικα προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτε με φιλτρα βυθου, αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι πως ειναι ενα πλεγμα που συγκρατει το χαλικι, και μπαινει η αναροφηση απο ενα αντλιακι κατω απο το χαλικι και η καταθλιψη βρισκεται καπου χμμμμ... ψηλα? (ή καπου μεσα στο ενυδρειο? )
Ετσι λογικα το ιδιο το χαλικι μετατρεπεται σε υλικο αποικησης βακτηριων...

Βασικα επιφανειακα δεν ακουγεται λαθος σαν ιδεα αλλα αν μου ζητουσαν να στησω κατι τετοιο θα σκεφτομουν να βαλω ενα "υποστρωμα" απο siporax και δε θα εβαζα καθολου "κανονικο" φιλτρο. Απο πλευρα βιολογιας ακουγεται οκ, αλλα το συστημα θα ειχε μια χοντρη αδυναμια σχετικα με τη μηχανικη φιλτρανση... Αυτη θα την αναλαμβανε το χαλικι?
Αν ναι, τοτε το ολο φιλτρο δε συμβαδιζει με τη "νεα μοδα" που θελει το μηχανικο φιλτρο πεντακαθαρο και απαλλαγμενο απο βιολογια. (αρα λογικα μολις παλιωνε το ενυδρειο τα νιτρικα θα καναν παρτυ)
Επισεις δεν ξερω, αλλα στο σχαρακι πανω βαζουν μηπως κανενα μπλε σφουγκαρι ή μπαινει κατ ευθειαν το χαλικι?

Απο την αλλη εχω διαβασει σε φορουμ (τωρα εδω ηταν η σε καποιο αλλο? δε θυμαμαι) χρηστη που εχει καμια εικοσαρια χρονια δισκοενυδρειο (νταμαρακι φανταζομαι) με φιλρο βυθου και δεν εχει κανενα προβλημα απ οτι εγραφε...
Ποιος ξερει?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01411 seconds with 10 queries