Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-12, 13:07
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ε αυτο ειπα κιεγω.εμενα οταν ρωτησα μου ειπανε συγκεκριμενα οτι δεν μπορεις να παρεις ενα πραγμα με ολο το ποσο,αλλα πρεπει να εξαργυρωθει σε μια φορα,και σε διαφορα ειδη του καταστηματος.πχ 30% του ποσου σε τροφες,40%σε ψαρια,κλπ κλπ...
αρα αν ηθελα να παρω φιλτρο θα επρεπε να βαλω κιαλλα απτη τσεπη μου ενω θα ειχα τη δωροεπιταγη που καλυπτε ολη την τιμη του φιλτρου
με αλλα λογια σου δινουνε την δωροεπιταγη αλλα μονο για να την εξαργυρωσεις οπως θελουν αυτοι.οχι οταν θελουνε, αυτο το βρισκω λογικο.αλλα το οπως θελουνε το θεωρω κοροιδια.γιατι μπορει να εξυπηρετει καπως αυτον που ξεκιναει τωρα,και χρειαζεται απολα,αλλα τον ανθρωπο που ειναι ηδη στο χομπι και μπορει να εχει τα περισσοτερα που χρειαζεται,τον κοροιδευουνε με τη δηθεν προσφορα.αυτοματος αυτο σημαινει οτι για το καταστημα υπαρχουν κατηγοριες πελατων.αλλοι πρωτοι αλλοι δευτεροι.εγω ετσι το εκλαμβανω.προσθεσε σε αυτο και τη συμπεριφορα τους απενατι μου καθε φορα που τους μιλαω,και γιαυτο λεω οτι τους τα εχω μαζεμενα.για να μην πω για την κοπελα που σηκωνει το τηλεφωνο που την εχει δει δεν ξερω κιεγω πως
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02204 seconds with 10 queries