Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
...ασε που οποτε παιρνω αποφαση -παροτι μου φαιρονται λες και δεν αξιζω προσοχης-και παιρνω τηλεφωνο μου λενε αλλα'νταλλων ακομα και για το τι ισχυει με τις δωροεπιταγες.την τελευταια φορα μου ειχανε πει οτι αν παρεις ενυδρειο χωρις βαση, η επιταγη πρεπει να χωριστει στα διαφορα ειδη του καταστηματος.γιαυτο λεω οτι προκειται περι κοροιδιας.και παλι παραβλεποντας το πως μου φερονται και πως μου μιλανε.και στο τηλεφωνο και απο κοντα  και δε ζηταω να τα παρατησουν ολα και να ασχοληθουν με μενα,το αυτονοητο ζηταω,να μη μου μιλανε σαν να με βριζουνε και να μη μου λενε μπουρδες.
|
Η δωροεπιταγη ειναι προφανες οτι δεν εξαργυρωνεται στη γυαλα, και το αναγραφει καθαρα στους ορους της προσφορας (πιο παλια να δεις που δεν εξαργυρωνοταν ουτε στη βαση) και θα την καταναλωσεις σε αλλα ειδη του καταστηματος αν δεν παρεις βαση μαζι με το ενυδρειο.
Αυτο με την τηλεφωνικη συννενοηση θα με βρει συμφωνο.