Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-12, 18:57
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoum Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί δεν βάζεις ενα κρεμαστο στην πλάτη;
Και αυτο γινεται. Σωστα λες. Απλα πριν λιγο προσθεσα και το δευτερο φως (πριν ειχα μονο το ενα στην πλατη) και ετσι δεν το σκεφτηκα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
iwagumi style λοιπον..κοιταξε να δεις...οι ιαπωνες κ οι λοιποι aquascapers(ναι οκ...εχουν πολλα περισσοτερα απο θεμα εξοπλισμου εκει..τοξερω) χρησιμοποιουν εξωτερικα φιλτρα με γυαλινες εισαγωγες εξαγωγες στο ενυδρειο τους (ακομα και στα nano) ...δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να βρεις κατι πιο εξειδικευμενο εδω....εγω σε οσα νανο εχω στησει ειχα ψαχτει με φιλτρακια απο petcity petcumulus ebay...φιλτρακια της dolphin sun sun dennerle τα οποια ηταν πιο μικρα σε μεγεθος(..η dennerlle βγαζει ενα γωνιακο αλλα τσιμπαει λιγο στην τιμη..βεβαια ειναι πολυ καλο για γαριδες -ή και για σκετο ενυδρει0-) αν δεν σου κανει κοπο πες μου τις διαστασεις τουενυδρειου..να ψαξω στα site και στο ντουλαπι μου μπας και βρω κανενα που να ταιριαζει και να σου πω τον κωδικο του...
Οι διαστασεις ειναι 28μx15πx21υ.

Ναι εχω δει πολλα ενυδρεια και οντως τα εχουνε με εξωτερικα οπως λες.
Οντως η dennerle τσιμπαει της τιμες. Ενας 25αρη θερμοστατη που ειχα παρει, εδωσα 22 ευρω. Και ειναι και μεγαλος για αυτο το ενυδρειο. Και θερμοστατη ψαχνω μιας και το θυμηθηκα. Αλλα μικρο θερμοστατη επισης δεν εχω βρει.

Οσο για το iwagumi style που λες, μαρεσει πολυ αλλα δεν ξερω τι θα βγει στο τελος. Βλεπουμε. Το στησιμο των πετρων δεν μοιαζει λιγο με Raven? Σορρυ Raven. Το δικο σου και καποια αλλα απο το aquascapingworld.com κοιταγαμε (μαζι με tzane) οταν το φτιαχναμε....αχαχχα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 23-01-12 στις 18:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01441 seconds with 10 queries