Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #66  
Παλιά 20-01-12, 13:59
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
 
Εγγραφή: 17-12-2009
Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Μηνύματα: 3.997
Προεπιλογή

Από αυτά που ξέρω αν δεις το ψαράκι σου να ξύνεται και τα σημάδια να επεκτείνονται τότε έχει κάποιο παράσιτο, αλλιώς είναι καψίματα από την αμμωνία που αρχίζουν να γιατρεύονται. Παρακολούθα τα και περίμενε κι άλλες γνώμες.


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manolischania Εμφάνιση μηνυμάτων
καθαρό νερό είπαμε είναι το καλύτερο φάρμακο , τα χρυσόψαρα θα βγάζουν κακάκια αρκετά , κατεστραμμένος ιστός εντέρου είναι άσπρος και όχι μαύρος που φαίνεται στις photo και δύσκολο να το πάθανε και σε δυο μέρες . Δεν ταΐζεις καθόλου
αλλαγές κάθε μέρα 50 % test πάρε και NO3 κανονικά θέλει και αλλα .. μπουκαλάκια με βακτήρια δεν τα θες μιας και θα επιβαρύνεις το σύστημα , αντιαμονιο αν βάλεις δεν θα στρώσεις το φίλτρο ποτε .
ουσιαστικά έχεις επιλέξει στρώσιμο φίλτρου με ψαρια . Αν πάρεις κάποιο μπόλι θα το σώσεις και δεν θα χρειάζονται οι αλλαγές για 1 μηνα που θέλει να στρώσει το φίλτρο

αυτό που έχεις κάνει λέγεται φίλτρο βυθού και σε καμια περίπτωση δεν το κανεις με το εξωτερικό φίλτρο, του κόβεις ροές εκτος ότι το γεμίζεις με ακαθαρσίες το φίλτρο σου και θα πρέπει να το καθαρίζεις συνεχεια πράγμα που δεν το θες γιατί θα πειράζεις συνεχεια και την βιολογία . Αγόρασε μια σκούπα και στην αλλαγή νερού θα κανεις σκούπα ( αυτό ήταν ιδέα του petshopa ? )

Γενικά συμφωνώ και καλό θα ήταν όταν λυθούν όλα τα άλλα προβλήματα να σταματήσει τη χρήση του φίλτρου βυθού, όμως ανεξάρτητα από αυτά το θεωρείς τόσο κακό να συνδέεται με εξωτερικό φίλτρο; Πολλοί το κάνουν και ειδικά οι γαριδάδες το θεωρούν ιδανικό.



ino αν μπορείς μη γράφεις με κεφαλαία όλα σου τα κείμενα. Είναι στους κανόνες του φόρουμ, συν το ότι στη γλώσσα του internet σημαίνει ότι φωνάζεις!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01698 seconds with 10 queries