Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-01-12, 16:27
Το avatar του χρήστη krispie
krispie Ο χρήστης krispie δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αμπελόκηποι(Αθήνα)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Psytrancer Εμφάνιση μηνυμάτων
Το "σωστα" ποιος παραγωντας το οριζει?(για εμενα περισσοτερο ρολο παιζει η ασφαλεια κ οχι το τελικο αποτελεσμα-ποσο μαλλον το αισθητικο κομματι. Αυτο που προτινεις,δεν ειναι κ τοσο ασφαλες,κατα την προσωπικη μου αποψη παντα.Αναφερεται πουθενα οτι το να ξεκολλησει ο πατος ειναι το σωστο ή κ το ποιο ευκολο ισως?!να πω οτι με τον παραπανω τροπο που ανεφερα θα επισκευαστει το δικο μου κ δεν θα φαινεται κ τπτ απολυτος....(αυτο οσον αφορα τα "κοτετσια").

Πραγματικα δεν βλεπω τον λογο να αφαιρεθει ο πατος εφοσον ειναι επικίνδυνο να ξεκολλησουν κ οι αλλες κολλησεις μετα απο λαθος μας.Εχω διαβασει αρκετα ποστ επι του θεματος μιας κ ψαχνω λυση για το δικο μου καιρο τωρα κ οι περισσοτεροι που ειχαν το ιδιο προβλημα κατεφυγαν στην λυση που περιγραφω...Ειναι προσωπικο δικαιωμα του καθενος να επιλεξει να κανει οτι θελει με το ενυδρειο του κ γενικοτερα με οτι του ανηκει.

Το "γλαστρακι"-πλαστικο πλαισιο δεν γινεται να αφαιρεθει? Αν οχι το βγαζεις(το κοβεις λογικα) κ μετα το ντύνεις γυρο γυρο με ταπετσαρια-αυτοκολλητο* οπως κανουν στα diy ενυδρεια ή μπορει κ να ξαναμπαινει(σε δικα μου μικροτερα 90 κ 120 λιτρων μπαινοβγαινει) Αν το αφαιρεσεις τελειως παντως μετα θα χρειαστεις φελιζολ απο κατω ή καποια απο τα υλικα που προαναφερθηκαν.

*ΑΝ σου ακουγετε περιεργο κ δεν καταλαβες τι λεω θα σου ανεβασω φωτο απο το 450αρι.

Καλημερα σε ολους!
Παντα φιλικα-Παναγιωτης.
Σωστός...!

Πάντως σκέψου και το ένα πόντο μικρότερο εσωτερικό... Αυτό θα στηρίζεται στις ενώσεις του παλιού... Το πλέον ασφαλές(μπορεί και περιττό, δεν ξέρω) θα ήταν μέσα-έξω...
Αν μπορείς ανέβασέ μου φωτογραφία για τη ταπετσαρία ή στείλε μου κάποιο link... Με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι ότι θα θέλω να καλύψω και το αφρολέξ που θα μπει από κάτω...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01501 seconds with 10 queries