Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-01-12, 12:43
Το avatar του χρήστη Sandrea
Sandrea Ο χρήστης Sandrea δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ημαθία
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janickrules Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον παιδες,σε ενα ιντερνετ καφε που δουλευει ενα φιλαρακι μου
για το ****** λες? αν λες γι'αυτο ειχε πάει μια φίλη μου εκει για καφε, και μου λεει πωω έχουν και ένα ενυδρείο, άθλιο τζάμπα το έχουν.

Λογικά ο τύπος το πήρε για διακόσμιση, καλύτερα να του εξηγήσεις οτι περισσότερο δυσφίμιση στο μαγαζί φέρνει το ενυδρείο αυτό και ειδικά απο στους ενυδρειόφιλους παρά διαφήμιση.

αν χρειαστείς βοήθεια και βρω χρόνο μπορώ να σε βοήθησω αν τελικα αναλάβεις το ενυδρείο

Πάντος πες του οτι πρέπει να διαθέσει καποια χρήματα και περίπου πόσα για να γίνει λιγο όμορφο το ενυδρείο του για να καταλάβει και αυτος και να μην αγχόνεσε και εσυ. Τώρα αμα δε θέλει να κάνει τίποτα αστον να χαραμίζει τα λεφτα του στο πετσοπ τζάμπα.

Για τα ψάρια που αγοράζει και βασανίζει στο ενυδρειο του όμως δεν ειμαστε υπεύθυνει εμεις, το καλο ειναι που προσφέρθικες να βοηθήσεις, αν δε θέλει την βοήθεια σου απο εκει και πέρα αστον να κάνει οτι θέλει

Υ.Γ. Που να δεις και μια σχολή οδηγών απέναντι απο τον σύνδεσμο του παοκ που έχει μπροστα στην τζαμαρία ένα 100λιτρο με 3 μεγάλα όσκαρ 1 μεγάλο πλέκο! εμεινα μόλις το είδα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02893 seconds with 10 queries