Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-01-12, 13:20
renaki Ο χρήστης renaki δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: καλλιθεα
Προεπιλογή

καλημερα.πηγα κ πηρα θερμοστατη κ βιταμινες. θα παρω για αρχη αυτο απο το ικεα που ειπες, προσωρινα μεχρι να παρω ενυδρειο. σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες. ελπιζω να τον σωσω
-------------------------
ηθελα να σε ρωτησω κ κατι ακομη. σε αυτη την θηκη απο τα ικεα τι να τις βαλω απο πανω μη τυχον πηδηξει? αυτος μου εδωσε θερμοστατη 25w, scuba, δεν ξερω αν ειναι καλος. αυτος ο θερμοστατης οταν παρω ενυδειο μεχρι ποσα λιτρα κανει? μου ειπε μεχρι 40 αλλα ρωταω για καλο κ κακο. πηρα κ χαλικακια activ-betta. να τα βαλω κ αυτα σημερα? κ αν πανε ολα καλα να τον ταισω ενα σκουλικακι μουλιασμενο σε βιταμινη που διαβασα? πηρα αυτη που μου ειπες..κ σχετικα με την αλλαγη του νερου μεχρι να γινουν ολα οπως πρεπει καθε ποτε πρεπει να την κανω? sorry απλα ειμαι ασχετη κ αυτες τις μερες διαβαζω ολα αυτα που εχετε γραψει, εχω μπερδευτει κ αγχωθει, κ δεν θελω να χασω τον Ερμη μου. ξερω οτι τα λαθη μου ειναι πολλα αλλα ελπιζω συντομα να μην κανω τοσα..θα με βοηθουσες αν μου εδινες αυτες τις απαντησεις.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki : 14-01-12 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01215 seconds with 10 queries