Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-12, 22:58
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην ενοτητα των αρχαριων το 1ο ποστ συνηθως αναφερει οτι εχει "στρωθει" με σκευασματα αλλα εχει φουλ αμμωνια με μηδενικα νιτρωδη και νιτρικα (ο κυκλος δεν εχει ξεκινησει καν).
Τοσες ψυχες χαμενες για ποιο λογο?
Γιατι να ειμαι υπερ σε κατι που τοσα χρονια "αντιμετωπιζω" τις παρενεργειες του? Δε θα ειχε λογικη!
Αν καποιος δε ξερει τι κανει, ακομα και μπολι να εβαζε αν το εκανε λαθος (και δεν ειναι λιγες ουτε αυτες οι περιπτωσεις που εχω διαβασει) παλι θα ελεγε οτι:
Παράθεση:
εχει "στρωθει" με σκευασματα αλλα εχει φουλ αμμωνια με μηδενικα νιτρωδη και νιτρικα (ο κυκλος δεν εχει ξεκινησει καν)
Εκει τι λεμε?
Παραμυθι το μπολι?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maneni Εμφάνιση μηνυμάτων
....Μπορουμε να δεχτουμε και το αλλο σεναριο: καποιο ειναι ικανοι και καποιοι οχι.....
------------------------------------------
Δεχομαι ομως και ειμαι υπερμαχος του μπολιασματος γιατι ακομα και ο αρχαριος θα εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχει το στρωσιμο του και ευκολα.
Ομως να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη.
Οχι επειδη δεν μπορουν, ή βιαζονται, ή δεν ξερουν, ή το κανουν λαθος, οι περισσοτεροι με τα βακτηρια, να λεμε οτι ειναι παραμυθι.
Υπαρχουν χομπιστες που (δεν θελουν για οποιοδηποτε λογο να μπολιασουν ουτε απο δικα τους ενυδρεια) χρησιμοποιουν ανετα τα βακτηρια εμποριου και τα υποστηριζουν και συνηθως αυτοι ειναι εμπειροι και γνωστες της λειτουργιας της βιολογιας.
Αυτους βγαζουμε ψευτες ή παραμυθαδες?
Ας αφησουμε εξω απο τη συζητηση τις εταιρειες και τους πετσοπαδες που υπαρχει ο παραγοντας κερδος εκει και να σκεφτουμε και την περιπτωση οτι δεν ειναι ολα τα βακτηρια εμποριου ιδια.
Άλλα μπορει να ειναι παραμυθι και άλλα οχι.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manolischania Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλτατε delta δεν απαντούσα σε εσένα αλλα στο nick74 που με ρωτάει .
Θα σου συγκεντρώσω πάντως αυτά που έχω γράψει εδώ μέσα που είμαι σίγουρος θα βγάλεις συμπέρασμα ότι πρόκειται για παρατηρήσεις έπειτα από μετρήσεις με οποιονδήποτε τρόπο εκτος τροφής που δεν έχω κάτσει ποτε να στρώσω έτσι ενυδρείο ούτε για να το παρατηρήσω και όχι κατευθυντήριες οδηγίες. Αν θες την άποψη μου δεν χρησιμοποιώ κανένα σκεύασμα εταιρίας για στρώσιμο ενυδρείου πλέον .
Το ερωτημα παραμενει ομως γιατι και παλι με ολη την συγχωνευση των σχολιων σου δεν βγαζω συμπερασμα, που στηριζεις τη φραση:
Παράθεση:
αμμωνία με το που βάλεις σκευάσματα έχεις κατευθείαν.
Αν θελεις δωσε μου μια εξηγηση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 12-01-12 στις 22:58 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01808 seconds with 10 queries