Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janickrules
οσο για την περιπτωση του παιδιου,προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει καποια ασθενεια το ψαρι,καθως μπορει να ειναι η αμμωνια που εκανε ολη τη "δουλεια"!
ωστοσο το μελαφιξ κακο δεν προκειται να κανει,αλλα οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, το μπολι ειναι αυτο που χρειαζεσαι περισοτερο απο οτιδηποτε αλλο!
σωσε το ψαρι και θα τα διορθωσεις ολα σιγα-σιγα!
καλη συνεχεια! 
|
ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ, ΣΤΑ 50 ΛΙΤΡΑ ΕΒΑΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-13 ΣΤΑΓΟΝΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.. ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΦΟΥ 5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΑΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 100 ΛΙΤΡΑ, ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΑ "ΠΡΕΖΑ" ΔΗΛ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ?? ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ?
ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ Η ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΝΕΡΟ?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Efh
να ταιζεις φυσικες τροφες....λαχανικα φρουτα
και να αποφευγεις τις τυποποιημενες....  οχι οτι κανουν κακο
απλα δεν εχουν θρεπτικη αξια
|
ΧΘΕΣ ΣΠΑΝΑΚΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ! ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ "ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΡΩΝΕ! ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ? ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΨΩΜΙ? ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΛΑΦΙΞ, ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤ ΣΟΠ!