Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 12-01-12, 15:01
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ioanna.bar Εμφάνιση μηνυμάτων
Προς το παρόν δεν έχω δει καμιά βελτίωση αλλά τουλάχιστον δε χειροτερεύει.
αρα εισαι σε καλο δρομο. Η θεραπεια κραταει 7 μερες μη διακοψεις και θα ναι μια χαρα

Παράθεση:
Θυμάμαι όταν σκεφτόμουν να πάρω ένα ενυδρειάκι μου λέγαν όλοι το πολύ 100 ευρώ. Πλέον έχω χάσει το μέτρημα για το πόσα έχω δώσει συνολικά...
οντως το ενυδρειο ειναι ακριβο χομπυ

Παράθεση:
Και αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ είναι ότι έψαχνα από την αρχή ψαράκι από ενυδρείο και όχι απο ποτηράκι, το βαλα σε στρωμένο ενυδρείο, έχω δώσει ένα κάρο λεφτά για τεστ νερού κτλ, του πήρα 3 διαφορετικές τροφές για να μην του λείπει τίποτα και στους 3 μήνες αρρώστησε, ενώ άλλοι τα κρατάνε σε μια γυάλα 3 χρόνια...
Αυτοι που λενε πως τα κρατανε 3 χρονια σε γυαλα ας μας πουν σε αυτα τα τρια χρονια ποσα ψαρια αλλαζουν... γιατι απο σαχλαμαρες εχουμε ακουσει ενα σωρω.
Αυτα που ακουγονται "ενα μονομαχο με 10-15 λιτρα νερο βρυσης και δυο φυτα κι ολα θα ειναι τελεια " ειναι παραμυθια που κακως ακομα διαδιδονται.
Ο μονομαχος ειναι τροπικο ψαρι που προερχεται απο τους βαλτους και τους ορυζωνες της ΝΑ Ασιας, και αυτο που θελει ειναι ενα περιβαλλον που να μοιαζει με το φυσικο του. (χαμηλο ph χαμηλες σκληροτητες, χαμηλη ροη, γυρω στα 60 λιτρα ωστε να εχει το ελαχστο χωρο που κυριαρχει και στη φυση, χρωμματισμενο νερο κτλ κτλ κτλ) Ολα τα υπολοιπα εχουν βγει απο τους πετσοπαδες που θελουν να τα βαζουν σε σφηνοποτηρα και απο τους Ασιατες που τα εκτρεφουν για στοιχηματα σε μαχες στο δρομο.
Επειδη γυρω απο το συγκεκριμενο ψαρακι κυκλοφορουν ενα σωρω ασυναρτησιες αν δεν μπορεις να ξεχωρησεις το τι ειναι αληθεια και το τι αστικος μυθος η καλυτερη πηγη πληροφορησης που εχουμε ειναι η fishbase.org (κι αυτη δεν ειναι αλλαθητη αλλα τουλαχιστο ειναι οτι πιο εγκυρο μπορεις να βρεις)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01569 seconds with 10 queries