Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 12-01-12, 10:26
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Μανωλη, αν καποιος θελει να στρωσει με αμμωνια και να μη μετραει καθημερινα (οχι βεβαια να μη μετραει ποτε, αλλα αυτο νομιζω ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις στρωσιματος) φυσικα και μπορει να το κανει αν εχει εμπειρια στο στρωσιμο με αμμωνια, απλως θα πρεπει να ριχνει αρκετη αμμωνια ωστε να ειναι σιγουρος πως η βιολογια που θα δημιουργηθει θα ειναι αρκετη (λιγο παραπανω απ οσο θα του βγαινε με μετρησεις).
Τα πλεονεκτηματα αυτης της μεθοδου ειναι πως αφ ενος θα φτιαξει περισσοτερη βιολογια και θα γλυτωσει ενα μερος απο τα τεστ, ενω το μειονεκτημα οτι θα αργησει λιγο παραπανω να στρωσει.
Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για το στρωσιμο με τροφες (το οποιο ειχα παει καποτε πριν χρονια σε ενα 120ρι να το δοκιμασω αλλα το γυρισα στην αμμωνια γιατι ηταν ανεξελεκτη κατασταση)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01308 seconds with 10 queries