Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-12, 23:07
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι μπορει να εισαι απο αυτους που δεν εχουν καποιον κοντα να τους δωσει μπολι, ή γιατι στηνεις ενα "δυσκολο" ενυδρειο που κρατας ολες τις προφυλαξεις (απολυμανση,καραντινα κλπ) και δεν θελεις να ρισκαρεις μεταδοση ασθενειων, σε συνδυασμο με το οτι βιαζεσαι και λιγο.
Καθαρη αμμωνια, το οτι καλυτερο (το μπολι ερχεται παντα δευτερο ακριβως γιατι εχει "κενα ασφαλειας" αλλα το χρησιμοποιουμε πιο πολυ για ευκολια)

Παράθεση:
Δεν θα την πληρωσει λοιπον κανεις παρα μονο εσυ (η τσεπη σου), αν δεν κανουν τα βακτηρια αυτα που υποσχονται και που τις περισσοτερες φορες αυτο ειναι χαμηλες τιμες τοξικων σε ασφαλη επιπεδα, συγκριτικα με αυτες που θα ειχες χωρις αυτα και ισως μια επιταχυνση της ολοκληρωσης του κυκλου για λιγο χρονο.
χμμμ για να κανω κι εγω τη συνομωσια μου (μονο οι υπερμαχοι των βακτηριων εχουν το προνομιο? ) και ποιος μπορει να εγκυηθει οτι το εν λογο ζουμι αγνωστων στοιχειων ειναι καταλληλο για υδροβιος οργανισμους κι οτι δεν περιεχει καμια τοξικη ουσια που δε θα επρεπε να μπαινει σε ενυδρεια?
Οι εταιριες ενα σωρω buffers και αλλα καλουδια κυκλοφορουν τα οποια ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, γιατι να κολωσουν να βαλουν κατιο επισεις επικινδυνο προσπαθοντας -και καλα- να κρατησουν κανα δυο βακτηρια ζωντανα εκει μεσα?

Παράθεση:
Παντα ακολουθωντας τις οδηγιες για προσεκτικα σταδιακη εισαγωγη ψαριων και πολυ φτωχο ταισμα στην αρχη.
Πραγματα που δεν κανουν πολλοι και ριχνουν ολο το φταιξιμο στα βακτηρια
οι οδηγιες και τα αποτελεσματα τους ...
Απ οτι εχω καταλαβει τελικα οσοι χρησιμοποιουν τα παραμυθοζουμια ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥΣ αφου ολο μετρανε αμμωνιες και no2 κτλ... Απλα οι οδηγιες λενε μικρη ιχθυοφορτιση και προσοχη στο ταισμα για να μη σκοτωθουν τα ψαρακια και αφου εχει στρωθει το ενυδρειο ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ο χομπυστας ΝΟΜΙΖΕΙ πως τα "βακτηρια" βοηθησαν σε κατι.

Ειδα τα links σου, και οντως βλεπω δυο προιοντα τα οποια γραφουν πως θελουν χαμηλες θερμοκρασιες. Δε μπορω να εχω γνωμη για την αποτελεσματικοτητα τους (και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω με πειραματα) αλλα τα γνωστα ζουμια που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι πωλουνται σε οτι θερμοκρασια ναναι, και αποθηκευονται επισεις οπως να ναι. Ολοι οσοι τα χρησιμοποιουν δε -τουλαχιστο απ οσο λενε οι ιδιοι απο τις μετρησεις τους- εχουν αμμωνιες και no2 και ολοκληρωνουν τον κυκλο αζωτου εχοντας ζωντανα ψαρια μεσα στα ενυδρεια τους
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas82 Εμφάνιση μηνυμάτων
χαμηλα n03,po4
Κι εγω φιλε Κωστα που δεν εχω αγγιξει στη ζωη μου τετοια ζουμια και χιλιαδες χομπυστες που προσεχουμε τα ενυδρεια μας τι πιστευεις? λες να εχουμε υψηλα no3 και φωσφωρικα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 09-01-12 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01694 seconds with 10 queries