Ανεβασε τη θερμοκρασια στους 29 μεχρι να εξαφανιστουν τα παρασιτα και μετα αστη εκει (29) για ακομα 10 μερες για να εξαφανιστουν και τα αυγα των παρασιτων.
Διορθωσε τις παραμετρους του νερου (ph κλπ), εχε παντα αμμωνια και νιτρωδη στο μηδεν και τα νιτρικα μεχρι 25ppm, αλλα και το επισης βασικο, στησε σωστα το ενυδρειο για τετοια ψαρια (κρυψωνες κλπ) διορθωσε τυχων λαθη στη συνθεση (συμβατοτητες, καταληλοτητα για το μεγεθος του ενυδρειου) και στα χαρεμια (αναλογια αρσενικων θηλυκων) παντα αναλογα τα λιτρα που διαθετεις.
Αλλιως θα ξαναεχεις προβληματα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
|