Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #26  
Παλιά 31-12-11, 16:32
Το avatar του χρήστη maxmike
maxmike Ο χρήστης maxmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 16-10-2011
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μηνύματα: 922
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Chris82 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί.
Το νερό της βρύσης είναι διάλυμα και σαν τέτοιο συμπεριφέρεται.Αν αλλάζεις καθημερινά 20% του νερού σου, σε 5 μέρες θα έχεις αλλάξει όλο το νερό του ενυδρείου;;Οχι βέβαια, γιατί το καινούργιο νερό που προσθέτεις στο ήδη υπάρχον διαλύεται αμέσως με αποτέλεσμα όταν θα ξαναβγάλεις νερό από το ενυδρείο σου να αφαιρέσεις αυτόματα και νερό που πρόσθεσες πριν.
Ότι μικροοργανισμοί μπορούν να αναπτυχθούν σε ένα βαρέλι με μη στάσιμο νερό μπορούν να αναπτυχθούν και στο νερό του ενυδρείου.Δεν μπορώ να διακρίνω καμία διαφορά!!

ΥΓ.Στο νερό του ενυδρείου μου και της αλλαγής μου δεν προσθέτω κανένα απολύτως σκεύασμα.
ΥΓ2.Φιλικά πάντα,το λέω προς αποφυγή παρεξήγησης του γραπτού λόγου.
καταρχας παντα με φιληκη διαθεση
κατα δευτερο δεν μπορεις να συγκρινης το νερο του ενυδριου με το νερο σε βαρελι.γιατι-->
1.νερο ενυδρειου+φυτα+ψαρια+κυκλος αζωτου+φιλτρα+επαφη με ατμοσφαιρικο αερα+τροφες+τα χερια μας και αρκετα αλλα εχουν σαν αποτελεμσα να δημιουργουντε μικροογανισμοι παθογονοι και μη αλλα να μην μας ενοχλουν παντα λογω το οτι το περιβαλων του ενυδριου περιεχει και καλα αλλα και κακα βακτηρια που συναγωνιζωντε.
2.νερο σε βαρελι αο με εναν κυκλοφοριτη μεσα και τιποτα αλλο το οποιο δεν το βλεπει ηλιος και δεν εχει επαφη με ατμοσφαιρικο αερα ειναι η ιδανικες συνθηκης αναπτυξης κακων βακτηριδιων και αυτο διοτι δεν υπαρχουν τα καλα βακτηριδια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02041 seconds with 10 queries