Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #35  
Παλιά 25-12-11, 20:55
Το avatar του χρήστη faceck
faceck Ο χρήστης faceck δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 05-06-2011
Περιοχή: Αμπελόκηπους
Μηνύματα: 612
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maneni Εμφάνιση μηνυμάτων
με αυτα που γραφονται απο καποιους αν καποιος δεν γνωριζει τι ειναι η χλωρινη θα νομιζει οτι ειναι το σουπερ τοξικο/δηλητηριο που μονο και το ονομα του να πεις θα παθεις κακο.
Καθε υλικο εχει τις ιδιοτητες του. Αν το χρησιμοποιησουμε σωστα επιτυγχανουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα. Μερικες εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Η χρηση χλωρινης για μενα συνιστται περισσοτερο για την απολυμανση παρα για την αφαιρεση των σαλιγκαριων. Νομιζω οτι ακομα και η χλωρινη (σε τοσο αραιο διαλυμμα και συντομο χρονο) δεν σκοτωνει ολα τα αυγα.

Καποιοι εχουν αφιερωσει χρονο στο να δοκιμασουν και να μεταφερουν εμπειριες. Οταν καποιος δεν τα καταφερνει καλο ειναι να προσπαθησει περισσοτερο και οχι να απορριπτει.

πιστευω και εγω οτι η χλωρινη ειτε πρασινη ειτε κιτρινη ειτε μπλε ειναι η καλυτερη για απολυμανση τουαλετων αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καταλληλη για το ενυδρειο και θα το αναλυσω παρακατω. για να φυγει η χλωρινη απο οτιδηποτε μπει στο ενυδρειο χριεαζεται αφθονη ποσοτητα νερου και εγω προσωπικα ειμαι κατα αυτου και για οικονομικους και για οικολογικους λογους.και δευτερον εαν δεν πλυθει καλα η χλωρινη και δεν φυγει και μπει στο νερο ναι ειναι τοξικη και για τα ψαρια και για τα φυτα!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01760 seconds with 10 queries