Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-11, 19:48
STELIOS1983 Ο χρήστης STELIOS1983 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ATTIKH
Προεπιλογή

Φιλε Ρφαηλ οπως γνωριζεις εγω εχω ακριβως τα ιδια λιτρα με τα δικα σου!
εχω το deltec mce600 και δεν ειμαι ικανοποιημενος,προσφατα πηρα το tmc1500 και πεταξα τα λεφτα μου,εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι τα deltec mce600 kai aquamedic blue3000 ειναι κρεμαστα μεν αλλα πολυ μικρα για τα λιτρα μας,εγω δεν θα τα συνιστουσα για ενυδρεια πανω 400λιτρα!τοσο απλα και στο λεω απο πρωτο χερι καθως το ενα το εχω δουλεψει και το δουλευεω και συντομα μολις μπορεσω(γιατι ηδη εχωσα λεφτα και δεν μου ειναι ευκολο ακομα,δυσκολες εποχες)θα περασω σε μεγαλυτερο!
το συμπερασμα που θα μπορουσα να σου δωσω ειναι οτι οτι κρεμαστο και αν παρεις οσο καλο και αν ειναι(deltec mce600 h blue3000)ειναι μικρο για τα λιτρα μας!και οταν λεω μικρο μικρο το εχω ζησει!
εγω θα σου προτεινα να κοιταξες για σκιμμερ που κανει για 1500 λιτρα οπως το turboflotor shorty που μπορεις να το βαλεις εξωτερικα διπλα στο ενυδρειο και να κανεις την δυολεια σου και να ξενοιασεις,με τροπο αψογο,,ειναι πολυ μαζεμενο και ευχρηστο το βαζεις να κατσεις διπλα στο ενυδρειο με την εξοδο του νερου πανω απο την σταθμη και εινια ετοιμο,φιλε μυο ειναι πολλα τα λιτρα και ολα τα κρεμαστα ειναι πολυ μικρα ακουσε με και αποφυγε τα!με ενα καλο εξωτερικο θα βολευτεις πολυ καλα ασε που ειανι ανωτερα των εσωτερικων γι αυτο και οι εταιριες που βγαζουν και εσωτερικα και εξωτερικα σκιμμερ εχουν τα εξωτερικα πιο ακριβα και φυσικα σου δινουν την δυνατοτητα να τα δουλεψεις οπως θελεις αν αλλαξει ο σχεδιασμος του ενυχρειου στο μελλον!
συνοψιζοντας
tmc1500 αχρηστο
deltec mce600/aquamedic blue 3000 μικρα για τα λιτρα μας
aquamedic shorty πολυ δυνατη επιλογη
αυτα απο μενα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01494 seconds with 10 queries