Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 22-12-11, 01:37
Το avatar του χρήστη THED
THED Ο χρήστης THED δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 22-09-2011
Περιοχή: κομοτηνη
Μηνύματα: 73
Προεπιλογή

καταρχην, να σας ευχαριστησω ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια σας.
Ειναι το πρωτο μου ενυδρειο και κανω ακριβως οτι μου λετε. Γνωριζω οτι οι δισκοι ειναι δυσκολα ψαρια αλλα τα δυσκολα δεν τα φοβαμαι. Πιστευω οτι με εσας διπλα μου θα τα καταφερω.
Με τα εξωτερικα φιλτρα εχω ενα θεματακι γιατι ο χωρος που θα περνανε τα λαστιχα ειναι ελαχιστος και πολυ φοβαμαι οτι τα 4 λαστιχα που απαιτουνται για τα 2 εξωτερικα φιλτρα δεν θα χωρεσουνε. Κατευθυνομαι στην λυση τους ενος εξωτερικου και ενος ισχυρου εωτερικου. Ευτυχως γνωρισα και μια κοπελα εδω στην πολη που εχει δισκους 3 χρονια τωρα αλλα δεν μπορω να την ενοχλω διαρκως.
Με την αμμο εχω επισης ενα θεματακι αλλα θα κοιταξω και σε αλλες πολεις...ξανθη-δραμα-καβαλα. Πως μπορω να ξεχωρισω αν οντως ειναι χαλαζιακη και τι χρωμα μου προτεινετε????
Για θερμοστατες θα αγορασω 2 και για να ανεβαζουν ευκολα την θερμοκρασια αλλα και για την περιπτωση που χαλασει ο ενας απο τους δυο να μην ξεμεινω.
Αν ΔΕΝ παρω την εγκριση σας για το οτιδηποτε δεν προκειται να προβω σε καμια ενεργεια γιατι κατι μου λεει οτι σιγουρα θα το μετανιωσω.
Και παλι σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για τον χρονο που μου αφιερωνετε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01964 seconds with 10 queries