Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-11, 11:40
ARHSREEFAS Ο χρήστης ARHSREEFAS δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ATTIKH
Προεπιλογή skimmer

λοιπον καταρχην απο την στιγμη που θα το αλλαξεις το tmc σκιμμερ σου με
aquamedic θα τριβεις τα ματια σου και θα δεις πιο ειναι το αληθινο skimmate!
ωστοσο το blue 3000 για τα λιτρα σου παντα ειναι λιγο μικρο εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα με την or3000 οπως το shorty compact!και αυτο στο λεω με δεδομενο οτι εχεις ηδη σκασει τοσα λεφτα για το αχρηστο το tmc και τωρα που εισαι διατεθημενος να διαθεσεις παλι τα χρηματα τοτε καλυτερα να τα σκασεις αλλα μια και καλη να μην σε τριβελιζει συνεχεια η ιδεα οτι ισως αν επερνα το λιγο μεγαλυτερο να ειχα ακομα καλυτερη αποοδωση!γιατι πραγματικα θα ειχες ακομα μεγαλυτερη αποδωση με δεδομενα τα λιτρα σου και θα σου επιτρεψει και να στοκαρεις οσο θες!!!!!!!!!και να ταισεις πολυ ανετα μεγαλες ποσοτητες και κοραλια και ψαρια!βεβαια εσυ εχεις θεμα γιατι δεν εχεις σαμπ οποτε θα σου προτεινα να παρεις ενα εξωτερικο και να το βαλεις σε καποιο ραφι!αποψη μου παντα με βαση την εμπειρια μου οχι οτι δεν θα εχεις αποδωση με το blue3000!εγω ο ιδιος σου λεω οτι θα εχεις και μαλιστα πολυ μεγαλη δεν θα το πιστευεις θα τριβεις τα ματια σου!αλλα αφου θα ξαναδιαθεσεις χρηματα τοτε να παρεις ενα με την or3000 κατα προτιμηση το turboflotr shorty compact και τοτε θα με θυμηθεις!

φιλικα Αρης
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01496 seconds with 10 queries