Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy
εβινα....τα αγορασες ζευγαρι απο μαγαζι..ή κατα την κριση σου....συνηθιστερα παιρνουμε μια μικρη ομαδα 4-5 ατομων και αφηνουμε να διαλεξουν μονα τους το ταιρι τους...2-3 φωτο κοντινες των ψαριων σου θα βοηθουσαν να αναγνωρισουμε αν σιγουρα ειναι ζευγαρι.....επισης...εχε αρκετες κρυψωνες στο ενυδρειο σου..θα βοηθησει οταν ο αρσενικος θα ειναι επιθετικος(λογο του οτι θα θελει να ζευγαρωσει πχ) προς την θηλυκια....φροντισε ετσι ωστε να χωραει η θηλυκια εκει και να προστατευεται...ειδαλλιως αν το ενα εκανε καταληψη στο ξυλο και το αλλο σε αλλη μερια του ενυδρειου..ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ..εεε αρσενικα ηθελα να πω ... 
|
θα σου πω..ειχα ενα 30λιτρο και πηγα σε ενα καταστημα να ρωτησω..ηταν η περιοδος που προσπαθουσα να βγαλω ακρη με τα χρυσοψαρα (που τωρα φιλοξενουνται αλλου και για αυτο ψαχνω μεγαλυτερο ενυδρειο)..ρωτησα τι μου προτεινουν (ασχετη τοτε κ εγω) και μου τα εδειξαν..και μου αρεσαν και να τα τωρα..θα προσπαθησω να βαλω φωτο αν και νομιζω πως ειναι αρσενικο και θηλυκο..που μαλλον δεν θα τα βρουν...