Καλησπερα... Ειδα σημερα στα Carrefour ενυδρειο 80lt 60X30X45 με βαση, με θερμοστατη 100W και φιλτρο 89€..το "τσιμπησα"! Δε ξερω αν εκανα καλα, ποιοτικως δε θα ναι και κατι ιδιαιτερο, αλλα ο χωρος μου δε μου επιτρεπει για μεγαλυτερο κ η τσεπη μου για καλυτερο!
Το μικρο θα το κρατησω για γεννηστρα τελικα...ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια κ ζητω λιγο ακομα τα φωτα σας.
Υπαρχει τροπος να στηθει γρηγοροτερα το καινουριο ενυδρειο, αφου το μικροτερο ειναι ηδη στρωμενο? Επισης, επειδη μ αρεσουν τα φυτα, αλλα οταν αγορασα για το μικρο 2-3 νομιζω πως πληρωσα πολλα...εχει καποιος περισσεμα (θα δω και στις αγγελιες) ή μπορει να προτεινει καποια ευκολα φυτα.
Να υποθεσω πως αυτο το ενυδρειο τωρα επαρκει για τα ψαρακια που εχω...3 ξιφοφορους, 1 κορυ (πλεον δυστυχως), 1 γλειφτη? Θα μπορουσα να προσθεσω κατι ακομα που να ταιριαζει, τα κορυς πχ πρεπει να ειναι κοπαδι ή θα μ αρεσε ενα αρσενικο ξιφοφορακι ακομα, αν κ μετα πρεπει ν αυξηθουν κ τα θυληκα... Ξερω πως μ αυτο που θα πω τωρα θα με κυνηγησετε...αλλα για κογκολεζο ή αγγελοψαρο που ειναι η αδυναμια μου..ουτε λογος

ειναι αταιριαστα ε?
Βιαζομαι να στησω τωρα χεχε