Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-11, 21:41
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ο μαγνητης οχι δεν ειναι πολυ δυνατος.ετσι κιαλλιως δεν τον χρησιμοποιω,απλα τον εχω εκει να βρισκεται.

το καπακι ειναι Diy αλλα δεν ητανε σφιχτο,επιτηδες το εκανα ετσι για να αποφυγω αυτο που λες.και μαλιστα κατω και απτις πατουρες οπου ακουμπαγε στα τζαμια εχω βαλει και φελο αυτοκολητο για να μην γδερνει η χτυπαει δυνατα κλπ.

δε μπορω να το καταλαβω δηλαδη,στα καλα καθουμενα ανοιξε.και σου λεω το προσεχα σαν τα ματια μου,τοχω εξι μηνες περιπου,και με παιδια,ανιψια εδω κλπ δεν ειχε ουτε μια γρατσουνιτσα.τιποτα.δηλαδη με ανα καθαρισμα καλο τα αλατα κλπ το πουλαγες για καινουριο σχεδον τετοια φαση σου λεω.πιο πολυ προσεχα το ενυδρειο παρα το αυτοκινητο να καταλαβεις.
και για τα ψαρια στεναχωρηθηκα δηλαδη κοντεψα να σκασω.πολυ ασχημο πραγμα,ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν.

ευτυχως που ημουνα εδω δε λες τιποτα! γιατι υπαρχουνε και πριζες κλπ σχετικα κοντα,εσβησα γενικο τα εβγαλα ολα απτις πριζες και ετσι εκανα δουλεια.να παθει και κανεις καμια ηλεκτροπληξια χτυπα ξυλο και να τρεχουμε πιο σοβαρα.αστα μη συζητας.

αλλα στεναχωρηθηκα παρα πολυ.οχι για τα λεφτα που χαλασα για να τα φτιαξω ολα τοσο πολυ,αλλα κυριως για τα ψαρια,και μετα για τον κοπο που εκανα τοσο καιρο.κριμα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01336 seconds with 10 queries