Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-11, 01:03
aivas80 Ο χρήστης aivas80 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Εχετε δικιο, ειναι μικρο το ενυδρειο, οποτε στην παρουσα φαση ακομα κ να βαλω γεννηστρα και σωθουν τα περισσοτερα, δε θα μπορεσω να τα κρατησω κ θα τα χαρισω . Οποτε σκεφτομαι ν αφησω τη φυση να αναλαβει κι ενδεχομενως να επιβιωσουν οσα το ενυδρειο μπορει να αντεξει (φοβαμαι κανενα ).
Απλα επειδη βλεπω να "μαλωνετε" πολλους νεους απ οτι διαβαζω εδω, να απολογηθω λεγοντας πως μου εφεραν ενα ξιφοφορο στο μικρο ενυδρειο μεταφορας 2lt και επρεπε να κανω κατι γρηγορα. Διαβασα forums, πηρα ενα ενυδρειο μικρο μεταχειρισμενο, για να αρχισω να μαθαινω, ενα καλο φιλτρο, εβαλα διακοσμητικα και φυτα το εστρωσα...εβαλα το ξιφοφορο.. Αργοτερα πηρα θερμοστατη και 2 θυληκα για παρεα...ε κι οπως ολοι οι νεοι εβαλα και κατι παραπανω απο ψαρακια, το ξερω! Θα επρεπε αρχικα να εχω παρει τουλαχιστον ενα 50-60lt αλλα βιαστηκα γιατι σκεφτομουν πως δε θα περιμενε ο ξιφοφορος μεχρι να αποφασισω... Συμβουλες εκτος forum ακουω μονο απο ενα γνωστο ενυδρειακο καταστημα στην 3ης Σεπτεβριου στο κεντρο της Αθηνας, οπου πηγαινω και νερο απ το ενυδρειο για να μου κανει τα τεστ...το νερο μου το εχει βρει μια χαρα.
Για να επανελθω στο θεμα της γεννας, δε νομιζω να προλαβαινω για μεγαλυτερο ενυδρειο, να βρω σε καλη τιμη και να το στρωσω. Και απ το να παρω τωρα ενα 60 lt, καλυτερα νομιζω να το ψαξω λιγο για 80-100lt, δυστυχως δεν εχω χωρο για μεγαλυτερο. Πιστευω πως ως το Πασχα θα ειμαι ετοιμος. Θελω να ρωτησω λοιπον, αν γεννησει η θυληκια εντος ενυδρειου, ειναι απιθανο να επιβιωσει καποιο σε τοσο μικρο χωρο? Τα ψαρια αυτην τη στιγμη ειναι μικρα, φανταστειτε καμια φορα τους δινω τριμμενο σπανακι η τροφη σε φυλλαρακια κ δε μπορουν να τα βαλουν στο στομα τους αν δεν ειναι πολυ μικρα τα φυλλα...φανταζομαι ομως πως και τα νεογνα θα ειναι αρκετα μικρα δυστυχως. Τελος κατι ακομα, το αρσενικο δε βλεπω να ειναι πολυ δραστηριο σεξουαλικα και το γονοποδιο του δεν εχει αναπτυχθει κ τοσο οπως σε αλλα που ξεπερναει σε μηκος την ουρα , ευθυνεται αραγε πως ειναι ακομα μικρο και θα αλλαξει αυτο αργοτερα?
Συγνωμη αν κουρασα...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01400 seconds with 10 queries