Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-11, 19:41
angello Ο χρήστης angello δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη συκιες
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sandrea Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο πλέκο θα φάει σουτ απο εβδομάδα φιλε Janick, θα τον βάλω αγγελια η κατι...

Θα κάνω αλλαγή νερού αυριο ή σημερα να δώ αν θα αλλάξει κάτι αλλα δε παιζει...
Το Γκάπυ το συγκεκριμένο ειναι προφανέστατα άρρωστο η κατι δε θέλω να μου πεθάνει και αυτο κατι πρεπει να κάνω... Καραντίνα δυστυχος δεν έχω θα φροντίσω μεσα στις γιορτές να πάρω έναν nano cube 10λιτρων να το έχω διπλα στο pc..

Πάντως τώρα που τάισα το γκάπυ αυτο έκανε μια μπουκια και την έφτυσε τώρα κάθετε πίσω απο το φίλτρο στην επιφάνεια του νερου........πω ρε ειναι πολυ ασχημο να βγάζει πεθαμένα ψαριακια
Σε νιωθω την πατησα ετσι με αρρωστο γκαπυ που το πηρα ! ακριβως τα ιδια συπτωματα ! και τελικα κατεληξε φαινοταν απο την ωρα που το εβαλα στο ενυδρειο ,δεν ετρωγε καθοταν μονο του και τα αλλα ψαρακια δεν του δινουν σημασια , σωστα??? ουτε τρωει και αν φαει το φτυνει ! μακαρι ν εισαι πιο τυχερος απο μενα δεν μπορω να τα βλεπω νεκρα ! μια φορα ειδα αυτο και τελευταια ! Δεν εχω ξαναδει αλλο !

Υ.Γ μην αλλαζεις αποτομα θερμοκρασιες, νερο σε αλλη θερμοκρασια και γενικα την ισσοροποια του ενυδρειου απο πειρα σε αυτο το θεμα ! μακαρι να επανελθει , αλλα την αιτια δεν την εμαθα ποτε , υποψιαζομαι κατι μεσα του , γτ εβγαζε λευκη ψιλη βλενα απο πισω σαν να το ετρωγε κατι απο μεσα

Page generated in 0,01448 seconds with 10 queries