Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-11, 15:19
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ Κ. Εμφάνιση μηνυμάτων
Πω, πω! Μου ήρθε μια φλασιά!
Επειδή στο σπίτι έχω τοποθετήσει λέβητα αερίου με δικό του χειριστήριο-θερμοστάτη χώρου, αυτός που είχα βγήκε εκτός. Είναι με μπαταρία αυτόνομος και με εβδομαδιαίο προγραμματισμό. Οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό του φωτισμού. Απλώς θα έχω την υποτιθέμενη ρύθμιση θερμοκρασίας χαμηλά.
Μη κανεις πειραματα και τα ανακατευεις, ιδως τωρα που θα απουσιασεις.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoum Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχει ενσωματομένο ανεμηστηράκι ή συνδεεται με αεραντλία όπως την hydor mixo; Αν εχει ανεμηστήρα λειτουργεί με μπαταρία; Δεν θα τελείωναν πολύ γρήγορα;
Εχει δικο του αυτονομο.
Δεν καιει μπαταρια, ανοιγει μονο για μερικα δευτερολεπτα οταν λειτουργει η ταιστρα για να "ξεμπερδευει" τα φυλλαρακια.
Η τρυπα της ταιστρας ειναι γυρισμενη προς τα πανω οσο δεν λειτουργει και δεν μπαινει ευκολα υγρασια μεσα.
-------------------------
Αν ηταν Αθηνα ο φιλος θα μπορουσα να του δανειζα μια απο τις δικες μου για οσο ελειπε.
Ετσι κι αλλιως δεν τις χρησιμοποιω.
Δεν εχουμε κανεναν απο Ροδο με καλη ταιστρα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-12-11 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries