Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 15-12-11, 05:08
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Αφου μετρησεις και τη βρυση οπως λεει ο aaaooll (για να εξαλειφθεί η περιπτωση να δειχνουν λαθος και τα δυο τεστ σου) αν βρεις μηδεν αμμωνια στη βρυση λοιπον και τα τεστ ειναι ΟΚ, σκεφτεσαι τα εξης.

Οτι η βιολογια (νιτροποιητικα βακτηρια) χρειαζεται αμμωνια νιτρωδη για να ζει. (διαβασε αυτο στο 1 αλλά και άλλα εδω www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55933)

Τωρα σκεψου οτι βαζεις στο ενυδρειο
1. KENT Marine Nitrogen Sponge, που στα ενυδρεια γλυκου νερου απορροφα απευθειας αμμωνια (KENT Marine Nitrogen Sponge does not actively adsorb nitrate from the water. In freshwater environments it does directly adsorb ammonia) http://www.kentmarine.com/support/faqs/
Το KENT Marine Nitrogen Sponge το αλλαζεις στο χρονο που πρεπει? Γιατι βασιζεται σε ζεολιθο που δρα με ιοντοανταλλαγη και ποια στιγμη ερχεται κορεσμος του υλικου.
2. Ammonia Detox. Εξουδετερωνει αμμωνια. (πως ομως? αν δεν το κανει οπως το Prime που ουσιαστικα την αφηνει μεσα στο νερο σε ατοξικη μορφη, αλλα διαθεσιμη ως "τροφη" για τη βιολογια, τοτε υπαρχει κι αλλος παραγοντας ελλειψης διαθεσιμης αμμωνιας για τη βιολογια)


ΥΓ1 Με τα kh ph minus βαζεις φωσφορικα στο ενυδρειο σου. Καλυτερα σκετο φιλτραρισμενο απο ανθρακα νερο βρυσης, παρα Buffers.
ΥΓ2 Πολλα προσθετα τσαμπα βαζεις
ΥΓ3 Eχεις μικρη θερμοκρασια για δισκους και λιγα ταισματα
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01620 seconds with 10 queries