Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-11, 01:55
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harmasn Εμφάνιση μηνυμάτων
να σας πω επισης οτι σκεφτομαι να βαλω ροδοστομους μαζι με ramirezi που διαβασα οτι και καπιος αλλος τα ειχε αυτα μαζι και ειναι κουκλακια τα ramirezi απ οσο ειδα φοτο στο ιντερνετ
δεν ειναι ασχημες επιλογες,σε παραμετρους νερου ειναι κοντα και εχω διαβασει αρκετους που κρατησανε τα δυο ειδη μαζι χωρις προβλημα.θα χρειαστει να μαλακωσεις το νερο λιγο ακομα μου φαινεταικυριως για τα ραμιρεζι.αν και με τις μετρησεις απτα στικ να παιζουνε τοσο πολυ οσο λες δε μπορω να σου πω ποσο ακριβως.παντως θελουνε μαλακο νερο και εισαι μαλον προς το "σκληρουτσικο".για το ph και σαυτο οριακα εισαι προς τα πανω.αναλογα ποια απτις δυο τιμες ισχυει τελικα.
γιαυτο ειναι καλυτερα να χρησιμοποιεις υγρα τεστ και οχι στικ γιατι πολλες φορες δε βγαζεις ακρη,και οταν βγαζεις δε μπορεις νασαι και παντα σιγουρος για τη μετρηση.
για τους ροδοστομους τωρα καποιες σελιδες λενε οτι το μινιμουμ μηκος ενυδρειου ειναι απο 60cm και ανω οποτε εκει εισαι οριακα μεσα για ενα μικρο κοπαδακι αλλα δε νομιζω οτι θα ειναι ιδανικες συνθηκες γιαυτα.(κολυμπανε αρκετα αν δεν κανω λαθος και θελουνε μηκος)μη το δενεις κομπο ομως αυτο που σου λεω γιατι δεν τα εχω κρατησει ποτε μου,αποτι εχω διαβασει σου λεω τωρα. οποτε περιμενε να παρεις και τη γνωμη πιο εμπειρων απο μενα.

κατα τα αλλα νομιζω αν μαλακωσεις λιγο το νερο και βαλεις και τυρφη για να κανεις Black water θα ειναι πολυ ομορφο ενυδρειακι.περιμενε να παρεις κιαλλες γνωμες ομως
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01528 seconds with 10 queries