Θέμα: Φυτό ΙΚΕΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 12-12-11, 12:15
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.496
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Κωστα αυτο το φορουμ ειναι ανοιχτο σε οτιδηποτε ... Δε δεσμευεται απο πουθενα και ειναι αδιαφορο για τα συμφεροντα του καθενα!
Ο μονος στοχος ειναι η καλυτερευση των συνθηκων που ζουν τα ψαρια μας!
Παρολα αυτα οι συντονιστες θα πρεπει να "κρατανε" το επιπεδο της συζητησης ωστε να μη παρεκτραπει!

Ολοι μπορουν να πουν τη γνωμη/εμπειρια τους αρκει να μην προσβαλλουν τον αλλο! Πολλες φορες απο το πληκτρολογιο δεν φαινεται το υφος που εχουμε και αυτο ειναι κατι που ευκολα παρεξηγειται!

** Ασχετο ... στο ebay υπαρχουν πολλοι που πουλανε διαφορα! Αλλοι ειναι "καλοι" αλλοι οχι και τοσο ... παρολα αυτα μια μονο αγορα δεν ειναι αντιπροσωπευτικη για να βγαλει καποιος ενα ασφαλες συμπερασμα! Το ιδιο ισχυει για καθε καταστημα εντος και εκτος συνορων! Παρολα αυτα ειναι καλο να ακουγονται ολα και ο καθε αναγνωστης να εχει την επιλογη να κανει οτι κρινει πιο σωστο! Ουτε λασπες ουτε τετοια πραγματα!
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01299 seconds with 10 queries