Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-11, 18:53
Το avatar του χρήστη madfdg
madfdg Ο χρήστης madfdg δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Προεπιλογή

Καλό θα είναι να συγκρατούμε το ταμπεραμέντο μας!Φίλε Μάριε+Νατάσα στο πρώτο ποστάρισμα που έκανες ζήτησες απόψεις , βοήθεια και γνώμες και ο Zalk δεν έκανε τπτ άλλο απο αυτό που ζήτησες και δεν νομίζω να θές να ακούσεις μόνο όμορφα σχόλια!
Τα περι νομισμάτων, ειρωνείες κτλ θεωρώ πως δεν έχουν θέση εδω μέσα!

Αν μου επιτρέπεις θα σου πω και εγώ την γνώμη μου
Ξεκινάμε απο το Α δλδ διαβάσουμε κατόπιν αγοράζουμε εξοπλισμό (περιλαμβάνει και τα τεστ), αφήνει το ενυδρείο να στρώσει και κατόπιν βάζει ζωντανά!

Το στήσιμο φαίνεται όμορφο , αρκεί όμως να έχει και κρυψώνες για τα ψαράκια!
ΛΑΘΟΣ ο λευκόστερνος σε 4μηνο ενυδρείο, λάθος και το Lion αν το πάς για reef στο οποίο θα βάλεις και μικρόψαρα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σοβαρά και γελοία κοράλια παρα μόνο ζωντανοί οργανισμοί, άρα ξεκίνα να μετράς κανονικά ολες τις παραμέτρους με τιμές και όχι χρωματάκια και άσε τα ημίμετρα!

Τώρα όσο αφορά τον φίλο σου τον πετσοπά , χωρίς να τον ξέρω, κράτα επιφύλαξη καθώς είναι και έμπορος! Αν ήμουν πετσοπάς και φίλος σου θα σου έλεγα τα άσχημα ώστε να προφυλάξω την τσέπη σου και την ψυχική σου ηρεμία!

Τέλος στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί καλοί χομπίστες, όπως ο Zalk παραπάνω, που μπορούν να σου δώσουν εμπειρία και συμβουλές

Page generated in 0,01326 seconds with 10 queries