Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-11, 18:29
africano Ο χρήστης africano δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
θα ηταν λαθος!! εφοσον στα 1000γρ (1 λιτρ) νερου...τα 33 γραμ αλατι επιφερουν αλατοτητα περιπου 1022.....τοτε σιγουρα τα 9 γρμ αλατι στην ιδια ποσοτητα νερου δε φερνουν αλατοτητα 1009.
εγω το καλιμπραρισα με νερο ΑΟ στο 0.

Φιλε μου οπως σωστα λες .... και αυτο εκανα (τωρα) ....καλιμπραρεις με νερο απο Α/Ο και ακομα καλυτερα A/O με DI οποτε εισαι οκ..

τωρα δεν ξερω γιατι μπερδευεσαι με τα γραμμαρια η συσκευασια λεει οτι περιεχει 0,9% αλατι ..δλδ στο λιτρο (1000ml) περιεχει 9ml τωρα αυτο σε αλατοτητα νομιζω οτι ταυτιζεται με το 1009 αλατοτητα ... αλλα δεν ειμαι και σιγουρος..

Νομιζω οτι υπολογιζεις με το τι προσθετεις εσυ σε αλατι στο νερο για το ενυδρειο σου στις αλλαγες, οποτε εχε στο μυαλο σου οτι οταν προσθετεις 33γρ οπως λες μεταβαλεται και το συνολό σου... δλδ δεν εχεις ποια 1000γρ αλλα 1033... ενω στον φυσιολογικό ορό το αλατι περιεχεται μεσα δεν προστιθεται...

Σε καθε περιπτωση δεν μας ενδιαφερει η "βλακεια" που εκανα με τον φυσιολογικο ορο... ηταν λαθος και κανεις δεν πρεπει να το κανει.... οτι αλατοτητα και αν εχει....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01305 seconds with 10 queries