Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-12-11, 12:09
Το avatar του χρήστη Plakas
Plakas Ο χρήστης Plakas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Φίλε καλοσόρισες.

Η θολούρα δεν είναι αμμωνία μάλλον βακτύρια είναι και με τα μπουκαλάκια επιδυνώνεις την κατάσταση.....μην ρίχνεις άλλο, τώρα πια είναι αχρείαστα.

Απλά θα περιμένεις να γίνει ο κύκλος. Λογικά η θολούρα θα υποχωρήσει μόνη της. (με τακτικές αλλαγές νερού)

Το φίτρο δεν το βγάζεις από το ενυδρείο ή αν το βγάλεις να το βάζεις σε ένα κουβά με νερό που μόλις έβγαλες από το ενυδρείο.
Το νερό που προσθέτεις καλό θα ήταν να το ετοιμάζεις (με αντιχλώριο) πριν το βάλεις στο ενυδρείο.

....και 2 μήνες χωρίς αλλαγή να μην επαναλυφθεί!
Αλλαγές κάθε εβδομάδα αν είναι δυνατόν και λίγο μεγαλύτερες!

....και λυπάμε που σου το λέω, 9 χρυσόψαρα (που αν είναι από βαφτιση μάλλον είναι κοινά)...ΔΕΝ κάνουν με τίποτα σε 200ρι!.....Θα σου βγάλουν την πίστη για να κρατήσεις βιολογία και όταν μεγαλώσουν κονσερβα να τα κάνεις δεν θα χωράνε!

Πρόταση: Δώσε μερικά ή όλα σε ένα από τα παιδιά του φόρουμ που έχει λίμνη και κάνε μια σωστή αρχή σε αυτό το υπέροχο χόμπι!

ΥΓ: Αν δεν τα δώσεις δεν σε παρεξηγεί κανένας αφού πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο....και εγώ είχα βρεθεί τυχαία με 3 χρυσόψαρα και γυάλες πριν 6 χρόνια....Το πάλεψα με ένα 60ρι ενυδρείο μέχρι που τα έδωσα!....Και εμένα ο μεγάλος μου 5,5 είναι και ξέρω ότι είναι δύσκολο να του πας κόντρα αν αυτό θέλει!

Page generated in 0,01503 seconds with 10 queries