Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 26-11-11, 14:16
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

για το μπολι διαβασε εδω

χωρις να μας πεις τις τιμες που βρηκες στις μετρησεις σου δε θα βγαλουμε ακρη.

αν τα ανσιστρους ειναι μωρα οπως λες,ειναι πολυ πιο ευαισθητα ακομα και σε νιτρικα(NΟ3)σε σχεση με τα ενηλικα ψαρια.

το φιλτρο οταν το πηρες απτο φιλο σου ποσο χρονο εκανες να το ξαναβαλεις μπροστα? και τι υλικα εχει μεσα? την ενυδρειακη βατα πετα την και βαλε καθαρη.αν ειναι παλια και πολυ βρωμικη οι ρυποι πανω της μπορει να σου ανεβαζουν τα νιτρικα.

εμενα με οσα εχεις πει μου φαινεται οτι η δεν ειναι στρωμενο το φιλτρο η δεν γινοτανε σωστη συντηρηση απτο φιλο σου η διαταραχθηκε πολυ η βιολογια κατα τη μεταφορα και ξαναστησιμο του.(η ολα μαζι)

α)παρε τεστ αμμωνιας.
β)κανε μετρησεις και πες μας τα αποτελεσματα για ολες τις παραμετρους που μετρας.
γ)ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? σορυ το απαντησες αυτο 165 λιτρα τωρα το ειδα.τα 5 λιτρα που εκανες αλλαγη ειναι σαν να μην την εκανες.στα 165 λιτρα θες περιπου 45-50 λιτρα αλλαγη.στα ιδια λιτρα εγω κανω 50 λιτρα αλλαγη εβδομαδιαια.
δ)κανε αλλαγη 30% με νερο ιδιας θερμοκρασιας με αυτη που εχει στο ενυδρειο.θα βαλεις και αντιχλωριο στο νερο! κατα προτιμηση seachem prime.η api stress coat (αν το βρισκεις πιο ευκολα) ισως χρειαστει να βαλεις και τριπλη η τετραπλη δοση,αναλογα τις μετρησεις σου.το ammonia detox της ΚΕΝΤ κανει κιαυτο αν βρεις απλα το πιο οικονομικο (στη δοσολογια)ειναι το prime.τι αντιχλωριο εχεις?

αυτα στα λεω γιατι στα 165 λιτρα με εξι μωρα(4 τωρα) ανσιστρους ειναι αδυνατο να ανεβει η αμμωνια αν το φιλτρο ειναι στρωμενο και ο κυκλος του αζωτου λειτουργει κανονικα.(εκτος αν ριχνεις υπερβολικα πολυ τροφη σε καθε ταισμα)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01671 seconds with 10 queries