Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sps4ever(niktso)
IMHO όχι. Προσπάθησε να φτιάξεις σπηλιές και ο βράχος να πατάει στην άμμο 'οσο γίνεται λιγότερο. Υπάρχει μια άποψη ότι η άμμος κάνει καλύτερη δουλειά σαν βιολογικό υλικό από το βράχο οπότε καλό είναι να έχεις όσο περισσότερη άμμο ελεύθερη.
Επίσης έχω την αίσθηση ότι ο βράχος είναι "συμπαγής" και δεν είναι και ότι καλύτερο στην ποιότητα.
|
καλημερα ,
νιωθω λιγο χαζη αλλα τι ειναι το IMHO? και δευτερον θα προσπαθησω να κανω πιο πολλες σπιλιες και καποια κομματια ειναι απο φθηνο βραχο και καποια αλλα απο βραχο Καραϊβικής και καποιοι απο Fiji. τουλαχιστον ετσι μου ειπαν . θα προσπαθησω λοιπον να κανω αυτο που μου ειπες οσο αναφορα την αμμο , γιατην αλγη τι λες ? ξερω οτι συνηθως κανει τον κυκλο της ( απο αυτα που διαβασα στο φορουμ) αλλα ανυσηχω λιγο .......
και εχω και μια αλλη απορια τα ψαρια ειναι πολλα και ταιζω στις 7 πουφευγω απο το σπιτι αλλα ριχνω διαφορων ειδων τροφες ( μπιλακια - φιλαρακια { γιατι εχω και ενα μικρο κλουν που δεν μπορει να φαει τα μπιλακια} και 2-3 φιλαρακια αλγη μαυρη ) το θεμα ειναι ομως οτι τα ψαρια κοιμουνται εκεινη την ωρα και φοβαμαι μην λιωνουν οι τροφες και μου αναιβασουν αμμωνια . το απογευμα κατα της 6 παλι τα ταιζω ( τα δινω αρτεμια κατεψυγμενη) τι λες και εσυ? να ταιζω το πρωι λιγοτερο και περισσοτερο το βραδυ?
αυτα με τις αποριες για την ωρα ! ( αυτο ηταν απειλη αχχαχα) , ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων.
|